Joo... Niinhän siinä taas kävi, että ei sitä vaan saanut aikaiseksi aiemmin laiteltua tänne mitään. Tässä on ollut vaikka mitä säätöä... Mm. Kristan kanssa tehtiin pari päivää paikalliselle koiraseuralle jäsentiedotetta... Sen ei taaskaan pitänyt olla kuin näppäisy homma... mutta kun ollaan koneitten kanssa tekemisissä... yllätyksiä tulee vastaa... ja kone taisi laittaa meitä viisaita taas 5-0 ;) ! Vaikeuksien kautta lopulta voittohon ja lopputulos on jäsenillä tämän kuun lopussa :) ! Sitten myös eräs toinen "projekti" mikä on vienyt osan ajasta.. siitä sitten joskus lisää ;) !

Viime viikonloppuna tosiaan oli Reetan porukka täällä. Reetta treenaili Uman kanssa ja saatiinkin hyvin katsottua kuinka jatkaa tästä eteenpäin :) ! Omia koiria en koulutellut...Wilma teki sen sen verran hankalaksi että katsoin parhaaksi jättää treenaamatta... jos on huono fiilis niin ei kannata ! Uma on kyllä sellainen täti jolta ei virta lopu kesken.. Se muistuttaa luonteeltaa kaikista eniten äitiään Nikiä :) ! Mieletön taistelutahto ja saalisvietti.. tsemppiä vaan Reetalle koulutuksiin jahka opinnoiltasi kerkeät :) !

Tokorintamalta tänään kantautui tieto että Harri ja Rölli (Funky and Fast) olivat saaneet I-tuloksen Tokon avoimesta luokasta :) ! Hienoa, Onnittelut Harri ja Rölli :) !

Treenikuvia ei Umasta (Decent Shadow)saatu, harmi,  mut tässä pari muuta..1298594.jpg  1298593.jpg

Yhtälailla oli eilinen koirien kuvausyritys totaalinen katastrofi... meidän Wilma ei vaan halua olla pihalla ja huutaa vaan.. sille on tullut joku pelko kovia moottorinääniä kohtaan.. ja jos vaikka naapurissa moottorisaha laulaa tai jäällä kulkee moottorikelkka.. on katastrofi valmis.. Eikä auta vaikka kuinka kertoo ja selittää että se on kelkka tai että ei se sieltä tänne tule... ääni riittää... Tässä riittääkin mulle pähkäiltävää kuinka saadaan lapsi vakuuttumaan että asiaa ei tarvitse pelätä !  

Saatiin jotain kuvia kuitenkin.. :) 

1298583.jpg

Indi (Heart´n Soul) ja Nana-äippä..

1298587.jpg

1298591.jpg

Vähän hirvittäisi jos näin tulisi pimeällä kujalla vastaan...

Kristan mukana meillä vieraili myös ess Adamant´s Birthday Party tutummin Ilona.. ja pikky tytsyillä muutes meni lujaa :D !

1298597.jpg 1298595.jpg

Nämä olivat ainoat tarkentuneet kuvat Jipusta ja Ilonasta... heh heh !

1298598.jpg

Tässä vielä lähispääkuva.. Miten ne voikaan olla niin myrtyneen näköisiä.. :D ! Kunnon ruttis :) !