Huh huh... kyllähän taas oli pari päivää meillä täällä niin, että Rion tilaa seurailtiin tiiviisti! Nyt ollaan taas "normaalissa" tilassa :) ! Ilmeisesti maksa aiheutti hieman kuumeilua ja koskuja. Piti jo jälleen kerran käydä miettimään mikä on liikaa.. mutta Rio päätti toisin :) ! Olipas taas raskaita ajatuksia.. Mutta Rio siis vielä vaan porskuttaa.

Eilen kävi Johanna täällä tytsyjen kanssa ja uhmattiin säätä ottamalla kuvia pihalla... vaikka se ei TAASKAAN oolut loistava.. Tällaisia saatiin..

1275624.jpg  1275625.jpg

vas. Faithful Friend "Nala" ja oik. Hanky-Panky "Utu"

Ja vielä päät.. :)

1275627.jpg  1275629.jpg

Niiin nättiä tyttöjä niin nättiä tyttöjä :) ! Nala pääsee taas agilityn makuun viikonlopun aikana Varkaudessa ! Hurjasti onnea radalle ! Toivotaan että tulee onnistunut päivä :) ! Utu on menossa ensimmäiseen näytelmäänsä  maaliskuun alussa Juukaan :) ! Hih, siitä se lähtee!

Reetta  ja Silja tulee Kuopiosta Tokan (Comeback) ja Uman (Decent Shadow) kanssa tänne meille viettämään viikonlopppua... Luvassa siis treenailua koirien kanssa :) ! Umalle on tulevaisuuden suunnitelmia mitä silmällä pitäen treenaillaan.. ;) !  Keskiviikkona kävin hallilla treenaamassa Nanan ja Bonon kanssa. Hitsi että meni hienosti... Bono oli kyllä jo vähän ylivirittynyt mutta mieluummin niin päin :) ! Kivaa oli koirilla ja minulla ! Nanan kanssa vaan varmistellaan nyt vanhoja juttuja jotta päästäisiin sinne kokeisiin saakka vaikka ensi kesänä... vihdoin ja viimein... Bonosta on kyllä sanottava että vitsi mikä mies.. hirveä halu touhuta ja oppia.. sen kanssa on aina niin hauskaa tuo tottistelu :) ! Se ei ole koira totisille... heh heh ! Kirjuuttelen tänne sitten viikonlopusta miten meillä meni trenailut ja varmaan taas tiedossa kuvapläjäystäkin.. :)