Tänään käytiin Piritan ja Urho rottiksen kanssa hallilla treenailemassa aamupäivällä. Ilmassa oli jälleen lievästi ilmaistuna yli-innokkuutta :D ! Noh, ei auta kuin peiliin taas katsoa näillä treeni määrillä... ja väleillä.. *huokaus*

Hitto kun vaan saisi treenattua säännöllisesti.. päivittäin :/ ! Noh, mutta anyway, tän kesän tavoitteeksi on asetettuna Bonolle BH ja Nanalle se JK1 ja niihin tähdätään... tavalla tai toisella :) ! 

Eteenmenot alkaa olla kivalla mallilla ja Nanan paikalla olokin toimii "piilosta" hyvin :) ! Bonolle vois tietysti vaikka jossain vaiheessa aloittaa sen paikalla olon harjoittelun.. heh heh ! Hyppyä treenataan edelleen vaan hyppäämällä.. ihan kivasti menee.. välillä tulee takapakkia mutta niin kuin jo totesin.. näillä treenaamisilla ei auta valitella...

Jippu oli kans mukana "geimeissä" . Sillä oli kolmas kerta hallilla. Jippu alkoi heti kontaktoimaan siellä kun sisälle päästiin ja muisti patukkaleikit :) ! Hyvä Jippu ! Meillä on sittenkin toivoa ;) hih!

Jippulla on ollut kyllä muuten  täällä ihan omat kuvionsa... Se on nukkunut normaalia enempi ja viikolla se karkaili tässä pariin otteeseen.. Metsäneläjät on siis alkanut kiinnostamaan sitä todenteolla :D ! Toisaalta ihan hyvä... kun taas toisaalta... Noh, pääasia että tytsy on nyt sitten taas pysynyt pihassa :) ! Niin ja ekat juoksutkin saattaa painaa päälle... paljon uutta pikkuiselle. Bono ja Nanakin ovat kunnostautuneet tänä keväänä karkaamisessa.. Niitä voisi kutsua nykyään belgianajokoiriksi... Sen verran on kovaa ollut kyyti kun jäniksen perään ovat painelleet :) !