Eilen illalla käytiinkin tosiaan meidän belgitytsyjen Niki-mummon (Pyrytuulen Half-Moon) ja Nanan (Ar´tfulfox´s Dazzling Beauty) kanssa Varkaudessa silmätarkastuksessa. Tapahtumaan osallistui myös muutama muukin Ar´tfulfox´s koira.. Exciting Fox, Eternal Friend ja Full-Moon.

Kaikilla tuloksena puhtaat terveet silmät :) ! Hieno juttu !! Isot kiitokset taas osallistumisestanne Artfulfoxilaiset tätäkin kautta ! Te annatte näin arvokasta tietoa koiristanne kaikkien käyttöön myös rotumme parhaaksi :) ! 

Viikonloppuna onkin sitten tosiaan ne Jyväskylän näytelmät.. Jippua en nyt sitten sinne viekään.. Ryssin sen turkin kanssa sillä lailla että ei ole paljoa mitä näytellä.. Oppirahoja siis maksellaan... ;) ! Mutta Bonon kanssa sitten mennään  ja lähteepä mukaan H-pesueen Indikin eli Heart´n Soul eka kertaa junnuihin.. ja ilmeisesti vielä lähes bikinikunnossa :) ! 

Mutta nyt tämä nainen lähtee kohti Varkautta Sarin luo RATSASTAMAAN :) ! Piiitkästä aikaa.. Ihanaa ja kelikin on mitä upein :) ! Voi taas olla paikat "kunnossa" tän reissun jälkeen .. hih :) !  Kamera otetaan mukaan joten luvassa voi olla jopa kuvia päivän tapahtumista :) !