Kiirettä.. kiirettä ja kiirettä..

Kauhiasti ei ole tullut koneella oltua.. Nytkin aikataulu painaa päälle kun pitäisi lähtä lapsia tarhaan viemään.. Mutta ajattelin laittaa jotain uutta tännekin. Viime viikonloppuna tosiaan oli Pieksämäellä agikisat missä olin kellottamassa.. Olipas taas kiva nähdä aamusta iltaan upeita suorituksia :) ! Meidän jengiäkin oli joukossa kaksin kappalein.. ja tietysti muitakin tuttuja :) !

Ar´tfulfox´s F- teamistä takoivat tuloksia Harri ja Rölli  A- ja B-radalla tulos 0 ja sija 3. sekä Marko ja Jeni  jotka liisivät upeasti itsensä luokkavoittoon ja saivat viimeisen nollansa !! Nyt siis kolmonen kutsuu :) ! Täällä ollaan niiiiin ylpeitä teistä ! Hienoa työtä teette koirienne kanssa !

1470269.jpg  1470271.jpg

Marko ja Jeni (Ar´tfulfox´s Funny-Moon)                Harri ja Rölli (Ar´tfulfox´s Funky and Fast )

Eilen kuultiin iloisia uutisia terveysrintamalta Toijalan suunnalta... Ar´tfulfox´s Future King oli käynyt silmäpeilauksessa ja tuloksena puhtaat terveet silmät :) ! Kiitos Virpi sinulle kun käytit Kingiä tutkimuksessa :) !Tänään sitten illalla onkin vuorossa meidän koirilla silmäpeilausta.. tarkastukseen menee meidän Niki-mummeli ja Nana sekä F-pesueesta Vala (Full-Moon). Kyllä jänskättää on sanottava.. Bono kun yllätti meidät silloin tammikuussa.. :/ !  Mutta siitä sitten lisää.. ehkä mahdollisesti jo tänään :) !