Terkkuja vaan Jyväskylän näytelmistä :) !

Tuomari oli tiukka, mikä ei sinänsä ollut yllätys.. Kuulostelu mielellä siis lähdettiin matkaan ! Mukaan saatiin sitten mitä salaa haaveiltiin... Bono (Ar´tfulfox´s Forever Young) oli PU2 ja sai CACIBin :) ! Jes.. ei onneksi kauaa tarttenut metsästellä :) ! Tämä saavutuksen myötä Bonon näytelmät nyt sitten vähenevätkin.. yritämme keskittyä muihin hommiin heh heh ;) ! Lahteen tuli kuitenkin ilmoitettua joten siellä nyt vielä ainakin ja tietysti oman "kylän" näyttely on kesäkuussa.

Indi aloitti junioriuransa "lennokkaasti" tuloksella H tällä kertaa :) ! Ensiviikonloppuna ollaankin sitten jo viisaampia sen esittämisten kanssa.. hih !

Ai niin... vein kuin veinkin meidän Jipetinkin kehään.. Hain rohkaisua asialle parilta parsonihmiseltä  kehän laidoilta.. Kiitokset heille siitä :) ! Oli huvittavaa seurata ohikulkevien ihmisten ilmeitä Jipun turkista.. tai pikemminkin sen hännästä.. :D ! Mieli teki sanoa osalle että:  Ei se satu :D !

Noh, jokatapauksessa ekat junnut takana tuloksella H. Tuloksesta huolimatta tuomari kehui Jippua todella kauniiksi ja lupaavaksi nartuksi ja harmitteli kovasti turkkia..  Arvostelussakin lukee.. Lupaava narttu joka tarvitsee "mekon" ylleen :) ! Jippu onkin onneksi seuraavan kerran vasta Pieksämäellä joten turkkiakin kerkeää siihen mennessä tulemaan kivasti :) !

Viikonlopun aikana La ja Su on Mikkelissä agimeiningit.. Sieltä siis taas tuloksia odotellaan..