Helteiset terveiset Tsekeistä! Sunnuntaina 22.6 lähdettiin matkaan Uman ja Kristiinan kanssa jonka sain houkuteltua matkaan. Takaisin tultiin eilen illalla 25.6. Oli mukava saada matkaseuraa jo ihan käytännön syistäkin :) ! Niin.. ja kaksin aina kaunihimpi ;D heh ! Kiitos vaan Kristiina hauskasta ja ikimuistoisesta reissusta taas.. meille sitä aina sattuu heh !

 Noh, nyt se sitten on takana päin mitä koko kevään oli odottanut maltillisesti.. Uman venytellessä juoksuväliään :D ! Voi että.. se on nyt totta :) ! Astutusreissu onnistui hienosti ja nyt vaan toivotaan että saatiin myös niitä "tuliasia" joiden arvioitu syntymähetki olisi 23.8  :) !

1679529.jpg

Rajua rakkautta.. ;)

 Eli piinaviikot on päällä ;) ! On sanottava että on se aikamoinen tytteli tuo Uma... se ei ollut moksiskaan lentokentän vilinöistä eikä lentomatkasta.. Se oli kuin "vanha tekijä" niin astutuksissa kuin muutenkin. Ei voisi helpompaa toivoa :) ! Oikeastaan Uman rekkarinimi sattuu nyt sille kuin nappi silmään... Se on todellinen Decent Shadow :) ! 

1679702.jpg

Tässä ollaan Hradec Kraloven vanhan kaupungin aukiolla. Meillä riitti katseltavaa..

Zeli-sulho oli juuri sellain poju mitä siitä oli meille kerrottukin. Oikein tehokas, pieni ja pippurinen nuori herra joka nauttii kaikenlaisesta tekemisestä. Hyvin ystävällinen leikkisä ja avoin. Turkki oli jäänyt jonnekin muualle joten mitään "edustuskuvia" ei saatu... ehkä näin oli kuitenkin parempi.. Jos mittari näyttää 36 plussaa ei koira turkkia tarvitsekaan :D ! 

1679539.jpg 

Zealous Juvell Z Kovárny "Zeli"

1679534.jpg

Ja vielä yhdessä.. (harmi kun kuva on varjoinen)

Takaisin tullessa koettiin Kristiinan kanssa hurjia hetkiä lentokoneessa, sillä laskeutuminen oli todella hurja.. Siinä mentiin välillä kahdellakin renkaalla.. Huh!  Sitä oli ihan onnellinen kun kone pysähtyi.. kentällä oli vaan niin kova tuuli mikä teki laskusta vaikean.. toivottavasti ei tarvitse enää tuollaista kokea... Takanamme istuva Intialaismies sai laskun videoitua kamerallaan ja siitä näkyi kyllä vielä paremmin sen rajuus.. mies sanoi että se oli pahin lasku mitä hän on koskaan kokenut.. ja oli kuulemma lentänyt paljon ja eri olosuhteissa.. huih ! No mutta hengissä selvittiin ja se on tärkeintä. Ei siitä mitään kammoa jäänyt.. minkäs noille mahtaa. Ei tässä voi alkaa elämää pelkäämään heh ;) !