Lauantaina pakkasin aamupäivästä kimpsut ja kampsut autoon ja lähdettiin Wilman ja Lassen kanssa käymään kesämöksällä saaressa Heinävedellä. Mukaan otin vain Nanan ja Jipun. Ajattuksena että saavat vähän ns. "laatuaikaa" minun kanssani..  Arton oli myös tarkoitus tulla sitten sunnuntai aamuna perästä Bonon ja Nikin kanssa... mutta toisn kävi :/ 

 Eilen oli siis tooosi upea päivä siellä ,mutta tänään aamulla olikin sitten jo toiset lukemat ja sellainen pohjoistuuli että lähdettiin kotia kohti aamupäivällä. Jippu ja Nana tosiaan tajusivat hyödyntää tämän ajan ja olivatkin hauskaa seuraa.. Mökillä oli myös serkkuni jackrusseliuros Jedi joka myös piti huolen että ei aika käy pitkäksi :D ! Jipulla ja Jedillä meni hyvin yhteen leikit.. mitä nyt välillä piti vähän mittailla kuka on kukkulan kunigas :D ! Nana vaan sitten nautiskeli saamastaan huomiosta siinä sivussa :) !

1769680.jpg

Jipusta on kuoriutunut oikea saukko tässä kesän aikan.. hih ! Jos se ei ole järvessä... sen löytää kotona ainakin vesilaarista kahlaamassa.. ei tarte houkutella kepin perään rannalla :) !

Nooh.. kotimatkalla otettiin sitten vauhtia Sorsakosken kautta minne Arto oli ajellut Nikin ja Bonon  kanssa puita hakemaan. Sitä savottaa sitten riittikin iltakahdeksaan saakka, täällä kotona kylläkin.  Tyttölöillä vain sattui tuolla mummolan pihalla pieni välikohtaus kun juoksutin koiria pallon perässä.. Jippu TAPANSA mukaisesti roikkui karvoissa sen minkä pystyi ja taisi sitten siinä sivussa satuttaa Nanaa.. Siitä se sitten lähti... Nana ensin muistutti Jippua kohtuudella että älä sä nyt tollain... Jippu oli tällä kertaa sitä mieltä ettei ollut tehnyt mitään väärää ja ampui suoraan kiinni kuin sika limppuun.. Tätähän ei tietysti Nana enää sulattanut vähällä vaan pöllytti Jipettiä.. anoppi muuten taisi säikähtää pahemman kerran..heh. Noh, on myönnettävä että se näytti ja kuulosti pahemmalle kuin olikaan loppujen lopuksi.. Jipulle ei siis NAARMUAKAAN.. mutta Nanalla ei ollutkaan niin hyvä tuuri..

1769686.jpg

On se aika pirulainen pieneksi koiraksi tuo Jipetti.. pääsisipä sen kanssa vaan sinne luolille tuota sisukkuutta näyttämään :) Se ei ihan tuosta vaan nöyrry täällä belgilaumassa. Isot saa näyttää sille välillä ihan kunnolla kaapin paikkaa.. noh, se on just nyt murkkuiässä.. kyllä se vielä oppii talon tavoille :) ! Se on kuurin paikka nyt siis Nanalle.. Mätäkuu ja kaikki.. Hyih ! Tällaiset pikkuhaaverit ei onneksi meidän Nanan tahtia haittaa.. Ja onneksi.. siis onneksi meillä oli ONNI onnettomuudessa mukana ettei silmälle käynyt kuinkaan.. mitä nyt alaluomi on vähän halki. Pientä kyräilyä on kyllä Nanalta havaittavissa Jippua kohtaan tällä hetkelä.. Onneksi huomenna on jo uusi päivä ja uudet kujeet :) !