Eilen käytiin Jippusen kanssa Mikkelin näytelmissä.. Tuliaisina hieno arvostelu EH:n kera :) ! Jippu sitten päätti näyttää liikeensä.. sitten ihan viimeisen päälle... Tasajalkapomppuja.. Eh-nauhan metsästysliikkeet.. ja lopuksi Jippu päätti näyttää kuinka hienosti se osaa taistella ja roikkua hihnasta ym. sellaista kivaa :D ! Eli meillä on ehkä vähän treenaamisen paikka täällä heh ! Onneksi tää näyttelytouhu ei ole niin kamalan vakavaa.. Nih!

1705986.jpg

Kehässä pyörähtivät myös Utu (Hanky-Panky), Eppu (Fast and Famous) sekä Kristan sprinkkutytöt Ada ja Ilona ! Utu EH2 ja jää nyt sitten turkkia kasvattamaan ja kehittymään.. Eppu PU2 - Hieno juttu :) ! Kyytikamuni Kristan tytsyt pitivät meidän autosta lippua korkeimmalla eilen ja tuloksena Ada ERI2  ja Ilona VSP-Pentu. Onnea vielä Krista. Kiitos mukavasta päivästä kaikille !

Ensiviikonloppuna suunnataankin sitten Sarin kansa nokka kohti Oulua.. Ilman koiria ei tietenkään matkaan lähdetä.. Ainahan sitä nyt pari koiraa pitää matkassa olla :) ! Omia koiria ei minulla lähde tällä kertaa mukaan. Tapaamme siellä myös Nanan ja Novan tyttäret Salkan (Honey-Bunny) ja Hellun ( High Spirited). Hellun näen nyt sitten ensimmäistä kertaa livenä hakureissun jälkeen :) ! Kamera on jo viritetty ;) ! Toivotaan että säät suosivat! Oooh.. ja tuon reissun jälkeen onkin enää "vaan" viikko ja sitten saadaan tietää saatiinko Tsekin reissulta matkamuistoja.. :)