Viikonlopun aikana taas sattui ja tapahtui täällä päin..

Perjantain Kuopion keikka siis peruuntui tuomarin muutoksen vuoksi mutta lauantaina ja sunnutaina sitten ajeltiin Sarin kanssa näytelmissä. Lauantaina kehässä pyörähti ensimmäistä kertaa Kuopion poika Nemo (High and Mighty) ja tuloksena tällä kertaa H. Poika ei meinannut pysyä nahoissaan kehässä ja tuomari totesi että tänään tulee sininen nauha käyttäytymisestä... :) ! Hih ! Nooh.. jos seuraavalla kerralla sitten vähemmällä kaasulla jookosta ;) ! Mutta hyvä että virtaa riittää :) . Tyttöjä lauantaina edusti Mimmi (Eternal Friend) tuloksella EH ja tuomarin passitus Dieetille.. Hmmm.. miksiköhän :D ! Mimmi esiintyi muuten oikein mallikkasti :) ! 

Sunnuntaina sitten oli meiltä Siiri(Girlpower),Chili (Golden Gia), Nuga (Golden Dream) ja Indi (Heart´n Soul). Tuloksina Siiri PN3,Chili PN4 va-sert, Nuga EH ja Indi ERI1. Kasvattajaluokka oli myös ilmoittettu ja saatiin siitä sitte KP :) ! Ihan mukavasti siis meni viikonloppu..

Muutakin tuli tehtyä kuin kierreltyä näytttelyitä..  Lauantaina iltamyöhään kävin vielä moikkaamassa H-pentueen Kiiaa (Heaven´s Sent)joka oli tullut perheineen 50 km:n päähän meistä mökkeilemään. Tällainen typykkä oli siellä minua vastassa..

1805544.jpg

Ar´tfulfox´s Heaven´s Sent - Kiia 

Oli tosi kiva tavata ja vaihtaa kuulumiset :) ! Koettakaahan jaksella siellä :) !

Eikä siinä vielä kaikki.. Lauantaina näyttelyreissun päätteeksi hain Uman ja Tokan tänne meille yökylään kun kaason velvollisuudet kutsuivat emäntää. Kyllä sitä ollaan sitten niiiin raskaana... niiin raskaana :) ! Siis aivan ihana masu... ja aikaa vielä tosiaan kolme viikkoa. Voi olla että loppuajat menee makoillessa.. sen verran oli jo vatsaa nähtävissä :) ! Että sellaista..

Niin.. sattuipa muutes äsken pihalla tällaistakin... Koiria kun olin tuossa juoksuttamassa, törmäsi Bono epähuomiossa kesken kaiken omenapuuhun.. onneksi nuoreen sellaiseen.. Vähän se siinä törmäyksessä ulahti ja ajattelin se oli sitten vain siinä koska jatkoi juoksuaan pysähtymättä.. sen jälkeen vieläkerran heitin pallon metsään ennen kuin lopetin.. Ne vietit.. ne vietit.. joskus järjenkäyttökin olisi paikallaan.. :/ Noh, Bono meni juomaan ja tulee sieltä sitten ontuen ja osittain laahaten/roikottaen oikeaa jalkaansa minua kohti ja alkaa nojaamaan ja vaikeroi hieman.. :(  ! Voi hitto en sano paremmin.. toivotaan että on vaan venähdyksestä kyse... Päällisin puolin siis kaikki ok kun kävin läpi..Olkalihas ja lapa tuntui olevan kipeä kun painelin.. Hmmm.. Noh, tuollahan  tuo nyt nukkuu rauhassa.. että no panic.. aamulla ollaan viisaampia.  Palaamma taasen...