Että vettä sitten riittää ja ettei vaan nyt yhtään vähälle jäätäisi on loppuviikolle luvassa sateita lisää.. :/ ! Voihan vihannes.. saisi jo loppua nämä kosteat kelit. Tänään oli onneksi iltapäivän puolella pieni hetki täällä jopa aurinkoakin :) ! Saatiin napattua Sarin avustuksella muutama tuore kuva täällä vielä asustelevasta pikkuriiviöstäkin :) .  

2017249.jpg

Ar´tfulfox´s Im so Decent ja ikää 9vk 3pv

 

  2017256.jpg

                                                           Narupallo on In..

2017270.jpg

Kuten kuvista näkyy.. :) !

Pikku pimun kanssa tänään vähän treenailtiin istumista ja maahan menoa naksun kanssa.. siitä se lähtee :) ! toinen oli niin nohevana ja yritti "opiskella" :D ! Saatiin aikaiseksi maahan menot ja istumiset joten ei huonosti ollenkaan! Taistelutahtoa tuntuu riittävän.. belgissä on poweria :D ! Kotiin ei olla tytsyn kanssa jääty ja autossa matkustaminen on tullutkin tutuksi. Ollaan käyty mm. kaupungilla ihmettelemässä maailman menoa ja hevosteltiinkin tuossa yksi päivä kun ajeltiin Sarin luo Varkauteen. Huomenna mennään moikkaamaan Churi-siskoa ja sen uutta laumaa Leppävirralle. Voin vaan kuvitella miten siskot  painavat jälleennäkemisen riemusta :D !

Ai niin... Tulihan sitä käytyä siellä Porvoossakin Parsonerkkarissa...ja saatiin hienosti tuliasina  NUO ERI2 :) !! Hyvä Jippu !! Luokassa oli kuusitoista koiraa ja oliko kuusi jotka saivat erin.. :) ! Täällä ollaan nyt niiiin suu messingillä :) ! Nyt kun katsoo tuota tämän hetkistä mutaturpaa jonka pitäis olla valkoinen...niin eipä uskoisi :D ! Hitsi.. varmaan on sattunut ja tapahtunut paljon muutakin mutta ei nyt just välähdä.. Tässä on ollut vaikka mitä hässäkän tynkää täällä, että on vaan painanut paikasta toiseen tukkaputkella.. Noh.. josko tämä nyt vähän tästä rauhoittuisi :) ! Viikonloppuna olisi tarkoitus osallistua Nanan kanssa mölli PK-kokeeseen täällä Pieksämäellä.. Harmi kun treenaus on jäänyt taka-alalle.. mutta on ihan pakko kyllä mennä vaan testaanmaan että mitä tyttö osaa koska kaikki asiat sen periaatteessa  pitäisi osata.. Siitä sitten lisää koitoksen jälkeen. Pakko laittaa vielä pikkuisesta yksi kuva tähän alle.. on se niiiin hauska ja söötti tyyppi..

2017253.jpg

Tästä en luovu...