Voi että... nyt sitä jotenkin jaksaa paljon paremmin taas kun on maa valkoisenaan lunta. Varsinkin täällä "maalla" asuvana tuntuu kuin olisi postikortissa :) ! Niin ihanasti on puiden oksat kaareutuneet lumenpainosta...  Viikonlopun myrskystä selvittiin tällä kertaa vain muutamalla parin minuutin sähkökatkoksella :) ! Kerrankin niin!

On taas hurahtanut aikaa edellisestä kirjoittelusta.. Nooh.. ei sitä aina kerkiä kaikkee.. Eihän..

Jipun kanssa käväistiin Jyväskylän näyttelyssä viikonloppuna ja ihan kivasti meni :) ! Tuloksena JUN EH3. Tuomari ei kovin erinomaista jaellut joten ollaan tyytyväisiä. Junnuissa oli kuusi narttua ja yksi sai erin.. että silleen. Katotaan nyt sittenm että otanko sitä Messariin ollenkaan.. Tuo karva.. tuo karva jälleen kerran :/ . Siihen on onneksi aikaa vielä, niin kerkeää muuttamaan mielensä vielä monta kertaa ;) !

Täällä meillä on tällä viikolla päivähoidossa ystäväni rottweilerin pentu Ykä tarkemmin Heizelwood Doc. Ykä on vasta 9 viikkoa ja tarvitsi emäntänsä töiden vuoksi muutamana päivänä hoitajaa.. Ja kyllähän meille aina yksi rottweilerin napokka on tervetullut :) ! Ihan hauska paketti. Nyt kun vielä juuri äskettäin talossa vipelti belgin pentuja, niin huomaa todella miten suuri ero roduissa on :) ! Ero on kuin yö ja päivä :D ! Ihanaa seurailla mitä poitsu täällä meillä touhuaa. Jipun kanssa painisivat varmaan aamusta iltaan jos antaisi. Alla kuvia tämän päiväisestä.. :)

2094002.jpg

Heeiii... Eihän tässä nyt näin pitäny käydä...

2094006.jpg

Kuules pentu.. Se on ihan just niin ku MÄ sanon..

2094007.jpg

Eiks yeah kamut...

 

Lopuksi iiisot halaukset, rapsut ja onnittelut meidän Niki-mummolle (Pyrytuulen Half-Moon)jolle tuli tänään mittariin 10-vuotta ! And still going strong :) !