Jep.. niin se vaan on taas kohta Joulu! Jälleen kerran olen päästänyt itseni siihen tuttuun tilanteeseen.. että Jouluostokset tehdään viimetingassa. Voihan kökkö sanon ma !!

Viime viikonloppuna tuli heitettyä Helsingin reissu ja tuloksena tällä kertaa Bono (Ar´tfulfox´s Forever Young) PU3 ja Vaca.. Kovasti yritti kehätoimitsija varasertiäkin.. heh mut kun eihän myö sellasia saada enää vastaan ottaa.. :) Heh ja sitten meidän Jipetti..(jota en sitten meinannut edes ehtiä kehään viemään..)  Jippu (Beleriad Chadny)sai kotiin tuomisiksi mukavan arvostelun EH:n kera :) ! SUURET kiitokset Anne-Mari Jipun handlauksesta :) !!! Ois saattanut jäädä viemättä kehään ilman sinua.. Onnea vielä Pippille viikonlopun saavutuksesta sinne :) !!  

Nyt ei ole oikein kuvia tarjolla.. pöytäkoneesta meni kova levy.. ja kaikki muu sen mukana.. kunhan saadaan uusi kone niin alka taas kuviakin löytymään.. tai no.. pitää kattoo jos tähän läppäriin sais jotain ohjelmia laiteltua...

Nalan (Ar´tfulfox´s Faithful Friend) verikokeiden tulokset on nyt selvillä ja kaikki oli kunnossa siellä :) ! Hieno juttu !

Tänään olisi tarkoitus päivitellä Ar´tfulfox´s pentuja sivu uuteen uskoon.. Eilen jo vähän aloiteltiin. Toivottavasti tänään saadaan ne sulhon tiedot nyt sitten sinne ;)