Meikäläisen uusi vuosi on alkanut flunssan kourissa.. Koko sakki ollaan täällä taudin pyörteissä. Ei kiva ei kiva.. :(  Eihän tässä muuten, mutta kun ei jaksaisi touhuta kamalasti. Onneksi ei ole vielä kuumetta nostanut joten pääsee ulkoilemaan edes vähän jos ei muuta.

Iinimiini on kotiutunut tooosi hyvin ja ovatkin Jippusen kanssa mieletön pari :D ! Jippu hoitaa... ja hoitaa.. ja painii... ja painii.. :D !

 

Iinistä on hyvää vauhtia tulossa "pallohullu" heh.. Hyvä hyvä vaan !! Tuo palloa sisällä jo kuin vanha tekijä! Ulos mennään touhuamaan näitä juttuja vasta vähän myöhemmin. Tyttö jaksaa täällä maistella asioita.. verhot.. johdot.. matot.. lasten lelut.. on pitänyt kuntotarkastaa.. hih. Sen bravuuri on luiden hautaus.. ihanaa että talossa on taas yksi "haudankaivaja". Rio oli täällä aiemmin se joka hoiti sitä virkaa :) ! Hauskaa seurattavaa kun se yrittää piilottaa salaa.. Ja mieluinen paikka ei löydy sitten millään.

 

Vuoren valtiatar

Uuden vuoden räiskeet otettiin vastaan rauhallisissa merkeissä tänä vuonna.. vrt. viime vuosi.. heh heh ! Koirat eivät olleet moksiskaan paukkeesta.. pienin ja uusin tulokas mukaan lukien :) ! Onneksi ei asuta kaupungissa.. täällä on rauhallisempaa.. ei hiljaista kylläkään mutta ei niin kamalaa jatkuvaa ryskettä kuin kylillä. Reetta oli myös täällä tyttärensä Siljan ja koiriensa Uman (Decent Shadow) ja Tokan (Comeback) kanssa uutta vuotta vastaan ottamassa. Tinat jäi valamatta mutta saunottiin sitäkin innokkaammin :) !

Uma äiteestä on muutes "kuoriutunut" hiekanvärinen malinois.... Se oli tosiaan kaukaa.. ja ehkä vähän lähempääkin katsottuna enemmänkin malinois kuin tervueren.. heh ! Hyvää vauhtia on  karva kasvamassa pentujen jälkeen :) ! Ja pakko mainita.. että mamma on SUPERkunnossa.  Oikea lihaskimppu.. kuin kumipallo...  :) !

Uma uuden vuoden päivänä.