Hurjaa... siis tosi hurjaa... että ei löydy aikaa kertoilla tänne kuulumisia.  Kuukauteen on mahtunut kaikenlaista.. ei oikein tiedä mistä aloittaa... sen voi sanoa että touhua on piisannut :) !   

Noh, lähdetään liikkeelle vaikka siitä.. että nyt tosiaan ollaan täällä innolla jännäämässä että odotellaanko meillä ihka ensimmäisiä Ar´tfulfox´s pastoreita :) !!! Toivotaan niin. Maanantaina tulee siis kolmeviikkoa täyteen.. Oireita on suuntaan jos toiseenkin... tässä vaiheessa ne voivat tosin merkitä ihan mitä vaan..  Jipun sulho on jo seniori-iän saavuttanut herrasmieshurmuri Int & Multi Ch Ratpack Fabian "Belton" joka on näyttänyt kyntensä niin näyttö kuin käyttöpuolellakin. Toivotaan nyt että Jipun masussa kasvaa pikkuisia... :) !

Huomenna luvassa lisää tarinaa ja kuvia.. nyt kutsuu elokuva ilta.. Tänään meillä ensi-illassa.. Tummien Perhosten koti... heh.. enpä muista milloin olen suomalaisia vuokraillut.. Mielenkiintoinen ilta siis ;) !

Tarina jatkuu.. By the way.. oli muutes hyvä elokuva.. suosittelen :) ! Tänään siis 14.3.2009

Nonnih.. Jos joku ei sitä vielä tiennyt, Belton asustelee siis Porissa.. Juu.. ja vielä ihan lähellä I-pentujen Peppiä (I´m so Perfect) . No nioonhän siinäs itten kävi että sain yöpyä Räsäsen perheen parissa Iinin ja Jipun kanssa ! Kuvia Pepistä onkin jo Ar´tfulfox´s galleriassa.  Suuret kiitokset teille tästä mahdolisuudesta :) !! Oli kiva päästä näkemään ihan livenä millainen nuorikko siitä on kasvanut :) ! 

Entäs sitten... kaikkea ei varmaan täsä edes muista nyt mainita.. liekö tarpeenkaan :P.. mutta..  Terveys rintamalta saatiin myös tässä taannoin odotettuja tuloksia kun Remon (Heartbreaker) paprut rantautuivat liitosta. A/A ja 0/0 tuli..  Hienoa! Nyt antaa palaa vaan siellä agikentillä Maija ;) ! Meidän Tytti Pyttinen.. (joo.. Pyttinen :P) kasvaa kovaa vauhtia.. piänee siitäkin napata pari tuoretta otosta tässä joku päivä.  Se on kyllä niiiin Prinse... Nukkuukin aina niin sievästi omassa vaaleanpunaisessa "unelmassaan" (peti) . Jos joku koira voi olla "neiti".. niin se on sitten meidän Tytti.. ja se sille sallittakoon. Se hurmaa täällä kaikki :) !

Viime viikonloppuna olikin sitten se kauan odotettu Skogsterin Mian tottissemmari. Touhua riitti joo...  eikä siitä sitten sen enempää ;) . lauantaina oli ns. tupa täynnä koirankouluttamisesta kiinnostuneita ihmisiä, sunnuntaina sitten mentiin jo vähän pienemmällä porukalla ! Kokonaisuudessaan mielestäni oikein onnistunut viikonloppu. Se on vielä sanottava, että voi hyvät hyssykät miten voin ollakkaan vaikea ohjattava.. :P.. Mialla onneksi oli hermot kunnossa ja jaksoi loppuun saakka :D ! Nyt sitten alkaapi videotreenikausi... muu ei auta... ;)

Tulipa tuossa visiteerattua viimeviikolla Siilinjärven pojankloppia "Zeliä" (I´m so Zealous). Vauhtia ja Vaarallisia tilanteita riitti kun parivaljakko Iini & Zeli painelivat pitkin maita ja mantuja. Toosi kiva juniori on teillä siellä kasvamassa Sari :) ! Zelistäkin löytyy kuvia Ar´tfulfox´s - galleriasta. Tässä kuitenkin kuva, mistä ei varmaan jää epäselväkis oliko kivaa vai ei.. Harmi kun sää ei suosinut taaskaan valokuvausta.

Jutun taitaa tällä kertaa kruunata se kun tuossa Naarajärvellä asuva "Sofi" tytsy (I´m so Wild) kävi piipahtamassa puolen päivän jälkeen ja taas Iiniä vietiin... Mikäs siinä.. Ei se kunnon leikkiä koskaan pahitteeksi pistä :) ! Ja kerrankin.. siis kerrankin.. aurinko oli oikeaan aikaan näkyvissä. Sofi on oikein hauska pimu.  Voih, toivotaan että mahdollisimman moni teistä I-pentusista pääsee Iippanoitten ensimmäiseen pentutapaamiseen. Päivämäärää mietiskellään vielä.. toivomuksia otetaan vastaa ;). Laitan tähän vielä tämän päiväisen kuvatuksen Sofista..