No huhuh.. jopas on taas aika vierähtänyt sitten viime kerran.. sellaista se elämä on aina välillä ja silloin on taottava kun rauta on kuumaa.. eikö :) ?!

Paaljon.. siis paaaljon on sattunut ja tapahtunut tässä välissä.

Heti ekaksi... meilä on uusi MVA !!! Bonon velipoika Eppu (Fast and Famous)kävi Piian kanssa jälkikokeessa ja sai takataskuun JK2:n ja sen ansioista valioitui :) !!!! Eppu on nyt sitten FIN & RUS MVA :) !!! Upeeta, mahtavaa.. ja eikun kohti uusia haasteita... ;)

Siinä sitä sitten ollaan niiin muikeena... :)

Mistähän tuota sitten aloittaisi.. Suomen belgien erikoisnäyttelyssä...  I- ipanoista Junnuihin osallistui Perfect, Unique ja Decent ja kaikki tystyt saivat Erittäin Hyvän ja mukavat arvostelut matkaan :) ! Eternal Friend eli Mimmi sai ERIn.

Urhoja edusti Tsekkinuorikkomme Speedy Quite Quick Lover Z Kovárny JUN EH, Eppu Candyman VET ERI2 ja Nova Drazhar des Terres Bergeres AVO ERI !!! Hienoa poijjaat :) Sarin laumasta matkassa Siiri Girlpower ja Lilli Pyrytuulen Lounatuuli.. Siiri ERI ja Lilli sitten hotkais narttujen potin ollen VSP ja ROP ja ROP- vet BISVET1!!! Upeeta !!! Mahtavaa !!!Todettakoon... että viime vuonna erkkarissa oli samat koirat vastakkain Rop kehässä... nyt meni vaan tittelit toisn päin :D !! Ei huonostikkaan siis :) ! Mutiaisissa Iini Satulaakson Valon Virva hienosti JUN ERI3.  Iini oli myös velipuolensa Satulaakson Chaskan kanssa paras pari kilpailussa ja olivatkin hienosti BIS2-pari.

Huitastiinpa tuossa Sarin kanssa käväistä elokuun lopulla Ranskan maallakin ajelemassa belgien erkkarimeininkiä ihmettelemässä ja nautiskelemassa vielä ihanasta auringosta... Paljon oli nähtävää...  Reissu oli oikein antoisa ja mukava :) ! Ajatukset ovatkin jo ensi kesässä.. eli taitaa olla taas Ranskan reissu edessä :) !

 vas. Aristocrat "Jami ja oik. siskonsa Arctic Angel "Nene"

Täällä on käynyt myös Jipun pentusia vierailemassa kuten kuvista näkyy ja on ollut mukava  päästä seuraamaan niiden kehittymistä läheltä :) ! Kiitokset !!!  Ai kamala.. mitähän tästä nyt taas jää pois.. Noh jotain tulvaa... Syyskuussa ollaan menossa Sarin kanssa  Tampereen ryhmikseen näytelmiin.. Kotoa lähtee Iini.. Joka muutes nyt sitten päätti irroittaakin sen karvansa.. ja tietysti ilmoittautumisen jälkeen...Jippu ja Tyttikin on sinne sitten ilmottu :D ! Saa nähdä miten käy.. onkohan turkit kuosissaan silloin.. hehee.  Niin ja Parson erkkariin olen kovasti menossa myös, se siis lokakuussa :) !  

 "Mutsi mihkä sä oikeen..." Kuva napattu sunnuntaina kun Adventurer "Elmerin" vierailulla .