Loppukeväästä kunnostauduttiin Jipun (Beleriad Chadny) ja Nenen (Artfulfox´s Arctic Angel) kanssa luolahommissa.. niin että tytsyt ilmoitettiin sitten LUT-kokeisiin Hankasalmelle. Me mistään luolista tiedetty mitään.. mitä nyt pari kertaa oltiin käyty kettua kopasemassa . Rohkeina tyttöinä sitten mentiin ekaan LUT-kokeeseen asenteella se otetaan vastaan mitä eteen tulee.. ja että kyllä ne siellä neuvoo sitten jos jotain ei tiedetä kokeesta. Ja näin kävi ! Koe

Koepaikka oli Hansalmen Erän maja mikä sopi asiaan vallan mainiosti. Luolasto oli rakennettu pihalle suureen telttaan josta toinen sivu oli auki. Näin yleisö pystyi seuraamaan loistavasti koirien työskentelyä luolastossa. 

hui.. kyllä meitä jännitti.. matta onneksi koiria ei ! Nenen saldo viikonlopulta LUT B44, LUT B43 ja Jipen LUT B 44, LUT B44. Taipumuksensa tytöt osoittivat luolastossa 2 min. kuluessa.. Kokeet keskeytettiin eläinsuojelullisista syistä.. Niille jotka eivät tiedä... Se on hyvä asia  !!!

Tässä tyttöset koeviikonlopun saldoineen :)

Tästä intoutuneena sitten ilmoitinkin Jipun suoraan parin viikon päähän  LUT A-kokeeseen Ristiinaan .. piti vain kerran käydä hiekkatreeneissä katsomassa kaivaako Jipe.. ja kaivoihan se.. Ristiinassa jälleen Jipe näytti ketulle mistä parsonit on parhaimmillaan tehty ja 2 minuutin päästä luolaan laskemisesta oli homma taas hoidettu.. Tuloksella LUT A50 eli täydellinen suoritus. Voi Jipe minkä teit ! SE ON NYT SIINÄ... FI KVA BELERIAD CHADNY !!!!

Kuva otettu A-kokeen jälkeen.. nyt titteli on jo virallisesti vahvistettu koiranetissä.

Nene ei vielä päässyt osallistumaan samaan A-kokeeseen puuttuvan näyttelytuloksen takia.. Mutta nyt on sekin asia hoidettu. Nene kävi toukokuun lopussa Varkauden näyttelystä pokkaamassa hienosti EH:n     ! Kokeet kiiltävät jo silmissä...  Jämsässä olisi tarkoitus heinäkuun alussa taas kettuilla.

Pentusuunnitelmia on kovasti tehty Jipelle ja vähän Tylillekkin (Beleriad Kourtney Love).. Harmaita hiuksia vaan aiheutti se.. että Jippu olikin nyt sitten aloittanut juoksunsa viime viikon tiistaina.. Eikä siinä vielä kaikki.. Sanna soitti eilen.. ja kertoi että Tytti on aloittanut juoksunsa.. Tässä sitä nyt saa pähkäillä että mikä on suunnitelma parsonpentujen suhteen.. Hmmmmm... Hmmmm...

Kuvassa Beleriad Kourtney Love

Jipun ja Tytin voi Bongata Juvan näyttelyssä.. saas nähdä miten käy.. Jipe on ilmoitteu sinne KÄYTTÖLUOKKAAN !

Mukavaa Juhannusta kaikille !