Ei voi muuta sanoa kuin että kyllä luonto on nyt kauneimmillaan... Ainakin meillä täällä on oikea "Winterwonderland" kaikkine kaareutuvine puineen. Vähän kun tuo pakkanen vielä laskisi...

On tässä pakkasessa tietty hyvääkin... ainakin koirilla turkki tuuhenee jos ei muuta :) ! Niin ja nyt kun on ollut tuota luntakin kiitettävästi, on päässyt juoksuttamaan koirat hangessa ja se jos mikä tekee lihaksille hyvää :) ! Viisas pääsee vähemmällä... heh heh ! Tänä vuonna en olekaan vielä suksia viritellyt vetohommiin... Mutta on sekin kokeiltava jossain välissä.

Bonon sisko vala kävi tänään riekkumassa muutaman tunnin meillä. Kyllä niillä kahdella oli taas lystiä keskenään :) ! Niki- äitikin oli pihalla niiden kanssa mutta ei sitten juurikaan innostunut "lasten" touhuista vaan jatkoi kuistilla kesken jäänyttä matonpurkamistaan...  Ajatella.. Niki täyttää tänä vuonna jo 9-vuotta ! Miten se aika meneekään..

Laumamme vanhin "perustajajäsen",  villakoira Rio on pitänyt meitä varpaillaan vointinsa tiimoilta... Vanhuus ei tosiaan tule vaivoitta :( ! Rio täytti 26.1.07 kunnioitettavat 14-v. Toivotaan että Rion murheet olisivat nyt takana päin.. aika näyttää.