No nyt on sitten tämä blogin teko jo hieman tutumpaa... vielä menee hieman opetellessa mutta kyllä tämä kuitenkin taitaa tästä alkaa sujumaan hiljalleen.  En oikein aina tule "juttuun" koneiden kanssa... mistä lie moinen johtuu ;) ?!

Eilen oli tarkoitus jo jotain naputella tänne mutta meillä oli täällä vähän väliä sähkökatkoksia lumen vuoksi niin päätin jättää paremmalle ajalle.  Koirarintamalla ei ole juurikaan mitään uutta tapahtunut. Unohdin tuossa  viime viikolla ilmoittaa Bonon Tuusniemelle näyttelyyn.. harmittaa vähän kun olisi ollut ihan mukavan matkan päässä.  Tampereelle nyt ollaan kuitenkin menossa. Jossain vaiheessa varmaan pitää alkaa vähän kouluttelemaankin noita rontteja... Nyt on ollut sellainen "luova tauko" niissä asioissa. Aina ei vaan jaksa. On muutakin elämää :) !Onneksi on kevät tulossa :) ! Niin ja tietysti Nanalle odotellaan sitä juoksua alkavaksi ... maaliskuussa varmaan sitten päästään astutushommiin.  

Tänään pitää illalla jännätä Idols semifinaalia... Toivottavasti Kristiina vakuuttaa esityksellään katsojat ja pääsee jatkoon ! Ai että miksikö Kristiina... no minulla on tässä vähän niin kuin "oma lehmä ojassa"  ;) !