Kevätaurinko porottaa taivaan täydeltä :) ! Vihdoinkin ! Kohta on meidänkin leveysasteilta lumet pois ja sehän tietää sitä että päästään katsomaan metsään mitä viime kesän treeneistä on vielä muistissa :) !

Nana nautiskelee olostaan.. jälleen kerran :) ! "Merkit" ovat hyvät :) ! Onneksi ei tarvitse enää kauaa odotella . Ensiviikolla on Nanalla ultraus edessä niin päästään "piinasta" ! 

Kävin viikonloppuna Tampereen näyttelyssä Bonon kanssa. Ar´tfuleita siellä oli yhteensä kolme. Bonon sisko Nala ja siskopuoli Ima. Kaikki saivat ERI:n. Eli ollaan tyytyväisiä ;) ! Seuraavana onkin sitten Lappeenranta. Siellä on meille ihan vieras tuomari pitkästä aikaa, hyvä juttu! Meidän sakkia on ainakin viisi siellä.

F-pentuja oli taas käynyt vähän agittamassa oliko se nyt toissa viikonloppuna Varkaudessa ja hienoin tuloksín jälleen kerran...    

Funny-Moon "Jeni" sai ykkösistä viimeisen nollan ja siirtyi kakkosiin. Jatkoi siitä kakkosen hyppyradalla, tulos 0, sijoitus 1. Upeaa :) !!!! "Rölli" eli Funky and Fast kisasi tuolloin myös ja hyppyradalta tulos 5 sij. 2. Wau, että kaksoisvoitto kotiin :) ! Rölli oli seuraavana päivänä Lappeenrannassa kisaamassa ja sai sieltä myös 0-tuloksen. Kolmonen siis kutsuu... Aika lupaava kaudenavaus molemmilta !

Ensiviikolla sitten lisää...