Nana osaa ottaa rennosti... Mikäs sen mukavampaa kuin loikoilla kevätauringossa ja kasvatella masuaan :) ! Ruokahalu on parantunut.. tosin nirppuilee vielä jonkin verran. Meidän "jätkästä" on tullut oikea hellyydenkipeä, mukavuudenhaluinen prinsessa :) !

Kevätauringon innoittaman löysin sitten itseni eilen illalla kouluttamasta Bonoa keskellä kaupunkia...!

Oli muuten kiva treenaillaa näin "luovan tauon" jälkeen :) ! Otettiin Bonon  kanssa sellainen pehmeä lasku arkeen.. Treenattiin muutama askel seuraamista mikä meni yllättävänkin tarkasti. Sitten otettiin vähän sivulle tuloja... hmmm joo siinä tuntuu että pojalla on välillä enemmän intoa kuin älyä... se on jotenkin niin rintarottingilla ja ja osaa vääntää itsensä lähes solmuun... Niin juu, isosta koostaan huolimatta :) ! 

No luoksetuoa ja sitä, että se tulee tosi liki treenattiin kanssa ja se meni ihan hienosti. Lopuksi halusin palauttaa mieliin viimesyksyltä eteenmenon...  ei huomautettavaa muuten, mutta maahan meno unohtui... Bonolla vaan oli niiiiin kivaa taas :) !  Bonon sisko Vala oli myös treenailemassa meidän kanssa. Oltiin jäähallin parkkipaikalla koska Valalla on juoksut päällä. Todettiin vaan Tarun kanssa että ei ole hullumpi treenipaikka joten toistekin mennään. Siellä saa häiriötä ihan pyytämättä :) ! Esim. eilen viereisellä kentällä pyöri jalkapalloharjoitukset.  Tästä on hyvä jatkaa.