596688.jpg

Punainen tyty

596691.jpg

Punainen poika

596697.jpg

Hiekka poika

596698.jpg

Hiekka tyttö

596702.jpg

Hiekka tyttö

596692.jpg

punainen tyttö

596700.jpg

Punainen tyttö ( se "iltatähti" )

596725.jpg

Punainen tyttö

Kuvissa pennut ovat 7 vrk ikäisiä.  Tänään kuitenkin ovat 9 päivää vanhoja ja Äippä sekä mukelot voivat hyvin ! Hurjimmat yrittää laittaa jo töppöstä toisen eteen...  :)

Ristiinassa käytiin eilen pyörähtämässä näytelmissä... ja tultiin H:n kanssa kotiin...arvostelussa luki että koiran koko pudottaa laatuarvostelun palkintoa... Niin kuin osasin odottaakin :) !  Meillä oli siellä tuomarimuutos... tällaista tämä on... joku tykkää äidistä... ja toinen vaikka tyttärestä. Niinhän se menee :) ! Bono sisko Vala (Full-Moon) ja Eppu-veli ( Fast and Famous) saivat Eh:t. Sarin Lili oli eri1 avoimessa ja Siiri sai EVA:n koska ontui :( .  

Agilityrintamalta sen verran kuultua että Nala (Faithful Friend)ja Rölli (Funky and Fast) olivat kisailleet viimeviikonloppuna sekä eilen. Nala sai viikonloppuna toisen nollan kakkosissa ja Rölli sitten kuittasi nollan eilen voiton kera. Hienoa !!! Eli nyt tuolta kaksikolta puuttuu vaan ne siirtonollat ! Huimaa menoa :) ,kolmonen kutsuuuu... ! Pikkulinnut kertoi että ainakin Jeni (Funny-Moon) ja Rölli kisaa huomenna Maaningalla ... Saa nähdä mitä päivä tuo tullessaa... :) !