No niin... täällä taas  :) !  Viisi viikkoa tulee huomenna täyteen! Hui, miten aika kuluukin niin nopsaan...  Tuntuu että vuosikin menee aina hujauksessa saati sitten viikot... Hurjalta kuulosti tosiaan kun käytin meidän Lassen 6-vuotis neuvolassa ja "täti" sanoi siellä että seuraava käynti onkin sitten kouluunlähtötarkistu... siis että KOULUUNLÄHTÖTARKISTUS...Kääks! Niin se vaan aika menee :) !

Käytiin tuossa viikonloppuna Jämsänkoskella näytelmissä Bonon, Nalan Ja Siirin kanssa. Siiri (Girlpower)Sirpukka oli hienosti Rop ja sai toisen sertinsä :) ! Meidän Bono oli PU2 ja sisko Nala PN3 että hienosti meni :) ! Tuomarina oli kaikilla muunnoksia erikoistuomari Paul Lawles Irlannista. Seuraava näyttely onkin meillä sitten Joensuunn erikoisnäyttely. Saas nähdä pysyykö Bonolla turkki päällä sinne saakka...

Noh, meillä täällä "pentulassa" on sujunut kaikki oikein mallikkaasti :) ! Kovasti ollaan ulkoiltu ja pennut viihtyvät pihalla toooosi hyvin. Aamulla kuuden jälkeen alkaa täällä olemaan porukka jo valmis pihamaalle...  Nuo helteet tosin ei olleet kovin kivoja... Vähän liian kuumaa vielä näin pienille! Nyt on oikein unelmakelit pentujen kannalta vaikka aina välillä sataakin. Pystyvät onneksi hyvin telmimään sateellakin meidän kuistilla.

 Niki-mummokin on yrittänyt kantaa kortensa kekoon pentujen hoidossa... ilmeisesti ei ole saanut tarpeekseen ;) ! Nana on osoittautunut oikein kelpo mammaksi... ehkä jopa liikaakin....No ei liikaa kuitenklaan ;) ! Uusin villitys onkin sitten että oma ruoka käydään oksentamassa pennuille... että silleen ! No ei se tietty ole omena kauas puusta pudonnut.. Niki teki aikoinaan aivan samaa. Tuntuu vaan joka kerta kun törmää tällaiseen niin hurjalta, että miten koirista löytyykään vielä sitten kuitenkin niin paljon ns. alkukantaista käyttäytymistä :) ! Alla muutama otos... osa onnistuneita... osa sitten... pentuja kun on niiin helppo kuvata tiedättehän :) ! Ihanaa kuitenin tämä digiaika.. Ei mene rullat hukkaan :) ! 

655456.jpg 655434.jpg

                   Nana ja "leftowers"...  ;)                            Honey-Bunny

655451.jpg 655495.jpg

                   High Spirited                                             Heart´n Soul

655484.jpg 655490.jpg 655487.jpg

Hanky-Panky                       Heartbreaker (u)                   High and Mighty (u)   

  655677.jpg 655479.jpg

Heaven´s Sent                                   Hazzling Beauty

655498.jpg 655501.jpg

                                           Hellepäivien köllöttelyä katoksen suojissa..

P.s Yksi narttupentu vapaana... ;)