Tervehdys vaan kaikki pitkästä aikaa!

Elokuu hujahti mennä hirmuisessa "putkessa" lähinnä musiikin parissa...  Tosi mukavaa ja mielenkiintoista aikaa tosin :) !  Ei siinä enää paljoa muuta joutanut kun ajella paikasta toiseen :) ! Edellisestä päivityksestä on kulunutkin aikaa jo luvattoman paljon. 

Kuviakin tuossa kerran otin Indistä.. ovat kyllä jo "vanhoja" sellaisia. Laitan silti näytille... Typykkä on kyllä noista jo muttunut jonkin verran.  Koirarintamalla on kuitenkin tapahtunut paljon tänä aikana :) ! Arfulfoxilaisia kävi elokuun alussa luonnetstissä varkaudessa. Tuloksia voi lukea varsinaisilta sivuilta sitten kunhan ne sinne päivitetään. Yritämme mahd. pian saada ne sinne :) ! Sivuille on tulossa uudistuksia joten kaikki on vähän vaiheessa nyt... malttia siis :) !Ar´tfulfox´s Agiliitäjät ovat myös tehneet hienoja ratoja eripuolilla suomea ! Hyvä, Hyvä, jatkakaa vaan samaa rataa  :) ! Näytelmissä Eppu (fast and famous) nappasi sertin Heinolassa ollen Vsp, Hienoa !! Siitä se lähtee !

Etsimme Indille ( Heart´n Soul) edelleen omaa rakastavaa, yhteistyöstä ja harrastuksista kiinnostunutta kotia.. mahdollista sijoituskotia !  Indi on hyvin lupaava, vahvaluustoinen belgin alku jolla riittää taistelutahtoa ja intoa touhuta.  Indi on rokotettu ja sirutettu. Tiedustelut Indistä  0400-172 752/ 017-55 80 890/ Sari tai 040-593 3436 / Johanna tai sähköpostitse. Alla kuvia tytsystä.  

830887.jpg

830897.jpg

Indi uimareissun jälkeen ja Rio-pappa

830890.jpg

Utu (hanky-panky) ja Indi

"Sisarusrakkautta"

Lopuksi laitettava vielä kuva "vanhaherra" Busterista (Fin MVA JK2 Ar´tfulfox´s Bendolino) joka kävi meillä vierailulla tässä taannoin... Komia on poika ja ikää 10-v. !!

830893.jpg 

830895.jpg