Maanatai ja tiistai oli koiruuksia täynnä ;) !

Sarin kanssa ajeltiin maanataina Kuopioon kaupoille ja yhdistimme tietysti hyödyn.. ja huvin loistavasti :) ! Kasvatteja omistajineen tavattiin, kuvattiin, leikittiin, kouluteltiin.. hyvä mieli jäi kaikille. Oli tosi kiva nähdä :) ! Kiitokset ajastanne :) ! Tiistaina ajelinkin sitten velipoikani kanssa Tampereen suuntaan... tai siis niin kuin että Poriin... 

Porista lähti mukaamme laumanvahvistukseksi viehättävä Parsonrussellinterrieri tyttönen nimeltään Beleriad Chadny joka tuntee nimen Jippu ! Tosin meidän Wilma sanoo vielä hipuksi... :) ! Pikku Jippunen on aivan mainio pakkaus :) ! Odotan innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan.. vauhdin ja vaarallisten tilanteiden lisäksi ;) ! Alla kuva tytsystä. Lähiaikoina tulossa Jipulle omat sipaleet..

881768.jpg  

Beleriad Chadny 7vk

Niin on muutakin kerrottavaa.. heh. Viime viikonloppuna innostuin ottamaan Tarun kanssa koirien kanssa tottista ja esineruutua. Voi että oli kivaa.. niin mulla kuin koirillakin :) ! Bono toimi ruudussa tosi hienosti ja toi 2 esinettä... se on loistava suoritus ottaen huomioon että viime kerrasta on aikaa liiankin paljon... mutta jos kerran tykkää touhusta niin.. :) ! Nanan kanssa huomasin että en voi ottaa enää omilla esineillä. Toi hienosti mutta vain omat tavarat.. treenin puutetta...treenin puutetta. Vala toimi ruudussa todella varmanoloisesti myös ja toi mitä pyydettiin. Hienolta näyttää! Laiskoja ohjaajia kun ollaan... sai Niki-mummokin jotain hommaa. Nikille jäi tuotavaksi loput neljä esinettä ja hoiti homman kotiin alta aika yksikön. Niki rakastaa esineruutua.. vieläkin :) ! Taas vaan alkoi harmittaa kun ei voi treenata kuin säännöllisen epäsäännööllisesti... Noh, kyllä meillä vielä on aikaa tuollaisille myöhemminkin. Mihinkäs tässä kiire on.. valmiissa maailmassa!  

 Alla kuvia viikonlopulta ja alkuviikosta..

881762.jpg  881754.jpg  881758.jpg  881766.jpg

vasemmalta oikealle: Indi, Bono, Bono, Bono ja Vala

881741.jpg  881747.jpg

 vas. Ar´fulfox´s Decent Shadow "Uma" ja oik. Ar´tfulfox´s Comeback "Tokka"

881737.jpg

Siilinjärvellä käytiin morjestamassa Frodoa - Ar´tfulfox´s Dark Defender