980303.jpg

Olipas rankka päivä tänään.. mutta silti niin  mielenkiintoinen ja antoisa :) ! Aamulla lähdin koirakentälle agilitykisoihin ajanottajaksi ja kotona olin illalla puoli kuusi... Oli tosi kiva katsoa hienoja suorituksia aitiopaikalta. Siinä jos missä oppii itsekin :) ! F-pennuista Funky and Fast "Rölli" ja Faithful Friend "Nala" kävivät tekemässä hienot maksetut harjoitukset :) ! Seuraavalla kerralla sitten... vai mitä ;) ! Dusky Duchess "Ima" kuitenkin kunnostautui ja sai nollan, sijoitus 4. ! Yliaikaa meni 0,8 sek. Hienoa! Kyllä se sijoituskin sieltä vielä napsahtaa ! Perjantaina 12.pv yritettiin napsia kuvia koirista Tarun kanssa mutta tekniikka oli eri mieltä..;) Jostain syystä kamera ei suostunut tarkentamaan kunnolla joten saldo jäi pieneksi..  tuo yllä oleva sattui olemaan yksi niistä missä kaikki toimi :D !

980302.jpg

Indi eli Ar´tfulfox´s Heart´n Soul muutti perjantai iltana Porsaskoskelle Kristan, Antin ja sprinkku Adan luokse :) ! Paikka on tuossa ihan meidän "naapurissa"... olisiko n.30km meiltä. Alku vaikuttaa hyvälle ja Ada ja Indi tuntuvat tulevan hyvin juttuun keskenään :) ! Siitä se lähtee! Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan tälle parivaljakolle :) . Yllä perjaina otettu kuva Indibindistä. Indin kuulumisia voi käydä seuraamassa täällä:  http://www.springeri.com/Ada.htm

Pikku Jippunen on kasvanut taas... onneksi tahti jo vähän hellittää ;) ! Jotenkin tuntuu että Jippu haikailee vähän Indin perään.. Niillä kyllä synkkasi hyvin ! Ekoilla rokotuksilla käytiin viikolla ja samalla myös sirutettiin. Eipä tuo ollut moksiskaan.. niin kuin vähän arvelinkin etukäteen. Tää on aikamoinen tapaus... terrierpower on kyllä näyttäytynyt jo monessa asiassa... Se sitkeys.. ällistyttää joka kun tulee esille :D !Alla tuore kuva neidistä.

980296.jpg