1021812.jpg

Tulevana viikonloppuna sitä sitten jo tavataankin H-pentusten kanssa ! Tässähan alkaa jo oikein odotuttamaan.. :) , onneksi ei enää kauaa tarvitse odotella :) !!

Sunnuntaina oltiin taas Bonon kanssa Hakua treenaamassa Kangasniemellä :) ! Oli taas tosi kivaa ja opettavaista... toivotaan että ohjaajilla kestää hermot... Mulle kun pitää vääntää uudet asiat ja vähän vanhatkin, viimesen päälle rautalangasta että menee perille :) ! Toisaalta on hyvä olla perusteellinen... mikään ei harmittaisi enempää kuin että tekisin jotain "väärin" ollessani maalimiehenä jonkun muun koiralle.. ! Ihanaa opetella uutta :) ! Bonolla meni  taas ihan hienosti... Minä taas olin se joka sähläsi... Maltti on valttia... tiedän... mut kun vaan aina muistaisi :) ! Se mikä itselle on vaikeinta on se että pitää itse olla passiivinen ja maalimies hoitelee palkkaus- ja kehumisjutut.. Noh.. ehkä mulla on vielä toivoa :) ! Bono kuitenkin löyti kaikki mitkä sen pitikin löytää. Välillä tosin yritti taas jäljestää... :D !   

Rio on meillä ollut täällä taas vähän huonona.. Kuumetta ei ole mutta ruoka ei ole maistunut... vanhus kun menee äkkiä voimattomaksi jos ei saa energiaa.. :( .  Päivä kerrallaan on vaan mentävä näiden vanhusten kanssa :/ ! Iita taas on iloksemme ollut ihan virkeänä :) ! Tässä yksi päivä oli pihalla sitä mieltä että palloa pitää heittää ja pitihän sitä vanhalle rouvalle heittääkin :) ! Kolme kertaa oli Iitalle ilmeisesti tarpeeksi kun ei enää tuonut palloa vaan meni aarteineen sivummalle makoilemaan :) ! Niin se vaan on että koskaan ei tiedä milloin on se viimeinen hetki... asia tuli taas vielä vahvemmin mieliin kun Saria kohtasi suuri suru lauantaina, joutuessaan tekemään viimeisen palveluksen rakkaalle karvaturrilleen Jojolle ! Jojo oli vasta 10-vuotias... Nyt on Jojolla hyvä olla siellä ns. vanhan jengin kanssa . Rutistakaamme siis niitä jotka ovat täällä ilonamme, ja nauttikaamme tästä hetkestä, murehtimatta tulevasta !