Vihdoin ja viimein se tuli..  ihan oikea talvi :) ! Toivottavasti tämä on pysyvää.. kaikki näyttää nyt niiiin puhtaalta taas !  Niin juu.. koneelle ei ole juurikaan ollut aikaa tässä viime aikoina.. Hyvä jos sähköpostin on kerennyt kurkkaamaan saati sitten vastaamaan posteihin... pahoittelut siitä kaikille tasapuolisesti. Musiikkiharratus on vienyt tilapäisesti enemmän  aikaa.. :) ! Sattunut ja tapahtunut on kuitenkin kaikenlaista... 

1057801.jpg

Meillä oli tosiaan 3.11 H-pentusten kanssa pentutapaminen :) ! Tapaaminen alkoi yhdentoista maita aamupäivällä ja  virallinenosuus päättyi kello 14 jonka jälkeen oli mahdollista osallistua PPKY:n järjestämään Match Showhun niin halutessaan. Nasta (Hazzling Beauty) ja Indi (Heart´n Soul) kävivät sitten kehässä harjoittelemassa :) ! Indi taisi olla pentujen neljäs :) ! Mukana tapaamisessa oli myös Utu (Hannky-Panky) ja Kiia (Heaven´s Sent) . Kiva että pääsitte tulemaan :) ! Ensi kevään sitten uudestaan  uusilla kujeilla ;) !

1057804.jpg

Viime viikonloppuna olinkin sitten ihan eri tunnelmissa... aivan karmeassa räntä/lumisateessa olin sitten uutta oppimassa.. Osallistuttiin Jipun kanssa Varkaudessa järjestetylle MEJÄ-kurssille eli jos joku ei tiedä niin metsästysjälkikurssille ts. verijälkeä opeteltiin :) ! Jippu suoriutui tooosi upeasti vaikeista olosuhteista huolimatta :) ! Niin se vaan nenä toimii pikkuparsonillakin.. Niin että jo seuraavana päivänä otti jo autolta hajua ja tiesi mitä ollaan menossa tekemään :) ! Tuntui hurjalta miten tälläinen ekakertalainen pikkutytsy jolla oli oli tekemistä jo sään kanssa, työsti makaukset niin perusteellisesti ja hoiti kulmat.. Jyysti kyllä kaiken kirjaimellisesti turpaveressä :D ! Lauantaina ihka ekalla jäljellään veri tuntui olevan Jipulle karvoja nostattavan jännää... Hih ! Mutta eteni varmasti kun kiinnosti niin pirusti mihin se vie :D ! Sunnuntaina ei enää tarvinnut karvoja asialle nostella . Tätä me yritetään nyt sitten jatkaa saatujen ohjeiden mukaan ! Katsotaan saadanko ensikesänä jo jotain aikaiseksi :D !