Onpas kiva taas kun on tuota lunta.. Sitä alkoi jo epäilemään että saadaanko lunta Jouluksi ollenkaan. Loppui täälläkin kuin seinää se kura / vesiralli kun pakasti :) ! Tosin... kaikki voi muuttua moneen kertaan ennen Joulua... Toivottavasti ei.

Viikonloppuna vietettiin taas synttäreitä täällä.. tällä kertaa oli vuorossa Niki jolla tuli 9-vuotta täyteen! Nyt on sekin sitten ihan oikeasti mummo niin ikänsä kuin lastenlastensa puolesta. Toivotaan vielä monia monia vuosia lisää tälle "ikinuorelle" työmyyrälle ja tietysti myös kaikille Nikin sisaruksille  :) ! Ikä alkaa jo näkymään arvokkaasti ulkonäössä... mutta ei niinkään luonteessa... :) . Alla lokakuussa napattu kuva Niki-mummosta ja Nana-tyttärensä kanssa.

1089489.jpg

vas. Pyrytuulen Half-Moon - oik. Ar´tfulfox´s Dazzling Beauty

1089492.jpg

Kuvassa Niki ja Nana.. Että kyllä se "vanhakin" jaksaa :) !

Messarin viikonloppukin alkaa vaan lähestymään. Kiva taas lähteä pitkästä aikaa kehään vaikkei omaa koiraa mukana olekkaan. Välillä niinkin :) ! Tammikuussa sitten Kajaaniin on lähdössä Bono... Ja yllätys yllätys NANA.. :) niin jopa Nana heh heh ! Pari Nanan pentuakin tullaan näkemään siellä pentukehässsä.. :) !