...ja hengissä selvittiin tämäkin joulu :) !

Koiratkaan ei syöneet Joulupukkia joten ehkä ensivuonnakin sitten tavataan samoissa merkeissä heh :D. Nyt vaan ryntäämään kauppoihin kun alet alkaa... Ajattelin jotta jos vaikka kävisi itselle talvipukua katselemassa.. tosin tarvetta sille ei vielä näy olevan.. Voi kauhistus näitä ilmoja. 

Ennen Joulua oli jo ihan kivan oloista vähän aikaa.. tuolloin kävi tuosta Naarajärveltä meillä  käyttölinjainen tervupoika Devil (Mustantassun Konsta)tyttöjen kanssa riekkumassa josta alla oleva kuva kertoo

1163423.jpg 

Tytsyillä meni lujaa Devilin kanssa.. Saivat juosta sydämensä kyllyydestä kun heittelimme hakkuuaukealle narupalloa. Siinä sai pää ja kroppa tekemistä ihan tosissaan. Kun lopetettiin heittely ja palattiin pihalle päin oli Niki keksinyt uuden leikin.. se oli päättänyt että astuu Devilin.. Aivan.. ja mikä huvittavinta... se yritti tarjota myös itseään siinä sivussa ja nuori herra oli ihan hämillään meidän mummon ajatuksista :D ! Uskokaa pois.. niillä oli kivaa vaikka kuvan ilmeet  ovat muuta..

1163434.jpg 

Krista ja Indikin kävivät ennen joulua.. tytöstähän on kasvanut ihan nuori neiti. indi oli meillä kuin kotonaan.. "yllättäen" !

1163437.jpg

Eilen kävi täällä Reetta koiruuksineen eli siis Tokan (Ar´tfulfox´s Comeback) ja Uman (Ar´tfulfox´s Decent Shadow) kanssa ja tänään meitä taas ilahdutti vierailullaan Maija ja Remo (Ar´tfulfox´s Heartbreaker) joka on oikein valloittava tapaus... hauska kaveri :) ! Tässä pari rääppäisyä jäbystä. (kurja sää ei suosinut oikein kuvaajaa tänään..) 

1163454.jpg

1163459.jpg

Että tällainen kaveri on kasvamassa Tampereella ima-tätinsä "hellässä" huomassa :D ! Tänään jatkoin eilen aloittamaani urakkaa... Aloitin nimittäin meidän pikku Jippusen nyppimisen... kyllä se siitä... ottaa vaan äkkinäiselle ranteeseen. Kait se on tämäkin tekniikkalaji.. oppirahoja siis maksellaan vaan :) !

1163462.jpg

Jipulla on juuri vaihtumassa hampaat.. nyt jännätäänkin et tuleeko kaikki !

1163465.jpg  1163467.jpg

Välillä Jipun meno on niin hurjaa että heikkopäisiä hirvittäisi.. Mutta osaa se ottaa rennostikin... Niistä on tullut yllätys yllätys.. Iitan kanssa kavereita...

1163472.jpg

Voisiko enää parempaa paikkaa löytyä..

 Alla siis ennen joulua näpätty kuva. Olisipa tosiaankin edes tuon verran nyt lunta maassa.. :/

1163476.jpg

Hulda huoleton..

Nastan kuulumisia käykää lukemassa Sarin blogista.. verikoetuloksia odotellaan..

Muistakaahan kasvattikodit pitää huolta koiristanne niin nuorista kuin vanhemmistakin nyt taas uuden vuoden vastaanottajaisissa.. Maltti on valttia paukkujenkin kanssa eikä kannata turhaan lähteä hakemaan huonoja kokemuksia "sotatilasta" ! Jos mietityttää miten toimia koirien kanssa uudenvuodenaattona älkää epäröikö ottaa yhteyttä minuun tai Sariin ! Pohditaan asiaa yhdessä :) !