Vettä, räntää ja loskaa... TAAS :/ ! Tänä talvena ei sitten varmaankaan hiihdetä ei.. sitä paitsi ei näytä tuo "suksi" luistavan nyt muutenkaan niin mihin sitä lunta sitten... 

Joukkarissa oltiin tosiaan eilen Kuopiossa ja ja tulokset olivat tällaiset: Nikin tyttö Nala (Faithful Friend) sai silmille terveen paperit taasen, mutta sitten velipoika Bonolla (Forever Young) todettiin HC .. Noh.. kuten sanonta menee, pelissä sattuu ja tuntuu näköjään sattuvan.. ;) ! On kyllä sanottava että ei nyt ihan ekana tullut mieleen että sieltä kaihia tulee joten yllätys oli melkoinen. Tälläistä tämä on, koirulaistemme tulevaisuuutta kun ei voi ennalta tietää  kun on kyse elävistä olennoista. Reisulla tein itselleni uuden nimityksen..."the kaihimagneetti" :D ! (meidän Iitallahan on myös se HC)   Että näin :) ! D-pentueesta Uma (Decent Shadow) kävi samalla reissulla röntgenissä ja kuvat lähtivät terveenä eteenpäin :) ! Silmät olivat siis terveet. Katsotaan nyt sitten mitä tuleivaisuus tuo tullessaan.. heh heh ! 

Pikku hiljaa yritän tässä aloitella taas treenaamisen pitkän hiljaiselon jälkeen.. Voin kertoa että ainakin koirat ovat intoa täynnä :) ! Katotaan nyt..