Maanantaina laumamme sai vahvistusta kun Utu (Hanky-Panky) tuli meille hoitoon muutamaksi päiväksi :) ! Alkuun( niin kuin vähän odotinkin) oli tytsy vähän "pallo hukassa" täällä ja etsi paikkaansa  laumassa. Pihallakaan se ei oikein tuntenut oloaan kotoisaksi muiden joukossa vaan pysytteli hyvän matkan päässä muista.. Ja Bonon tietysti piti välillä käydä tyttöä kiusaamassa ;) ! Eilen illalla jo oli havaittavissa Utun ajatuksia siitä että täälä sitä kai nyt sitten ollaan kun ei muuta voi :D !

Tänään alkoi jo onnistumaan olot meidän lauman parissa.. Niki mummo kun vaan ymärtäisi pitää pienempää ääntä :) ! Utulle tuli tänään myös vieraita leikkikavereita kun Krista ja Indi sekä sprinkkutytöt Ada ja Ilona tulivat iltapäivällä tänne. Siinä ne sitten riekkuivatkin.. Indi ja Utu keskenään ja Ilona ja Jippu keskenään.. hauskat parit.. Ada ei päässyt näihin kemuihin mukaan vaan joutui kartsomaan sivusta..

Tytöillä natsasi leikit silmänräräyksessä eikä Utukaan esittänyt vaikeasti tavoiteltavaa vaan lämpeni heti leikkiin ! Siellä ne paineli sitten pihalla mennä reilut viisi tuntia sillä aikaa kun suunniteltiin Kristan kanssa meille uusia kotisivuja.. Niin muutoksia on siis luvassa ;) ! "Pikkulapset" Jippu & Ilona otettiin jatkoille sisään ja ne sitten väsähtivätkin aika nopsaan.. hankijumppa teki tehtävänsä.. Ja Jipulla vaan kinkut kasvaa ;) !

Tuossa äsken sitten oltiin Arton kanssa ihmeissään täällä sisällä kun yksi tuntui puuttuvan laumasta.. UTU ! Se oli tehnyt katoamistemput.. Ihmettelin jo kovasti että missä välissä se oli muka ulos päästetty.. Kuistilla vislailin ja huutelin utua mutta ei kuulu pihaustakaan... Voi sitä ketkuretkua mistä se sitten löytyikään.. :D ! 

Kun olin saunassa oli Arto laittanut meidän Wilman nukkumaan ja makkarin oven kiinni tullessaan.. Artolla ei ollut mitään aavistusta että tämä Juoninen oli ujuttautunut kaikessa hiljaisuudessaan meidän makkariin.. ja linnoittautunut meidän sängyn alle !!! Ja ne jotka tietää millainen sänky meillä on.. en ihan heti olisi uskonut että sinne lähes aikuinen belginarttu mahtuu... Mutta tuntuu mahtuvan :) ! Siellä se olla virnotti hipi hiljaa kuin yrittääkseen olla huomaamaton.. :) ! Noh.. pois se oli sieltä vaan otettava kun oli vielä iltapisujen aika.. Aika hauska tapaus tämä Utu jos niin voi sanoa. Huomisesta on alustavasti sovittu että Utua tullaan hakemaan.. Mutta enpä taida vielä tyttöä kotiin päästää.. heh heh ! Nythän se vasta alkaa näyttämään parhaita puoliaan täällä :D ! Olisinpa kuvan edes tajunnut napata...