1399499.jpg

Olen taas kipeänä.. nyt tosin tosin ei ole epäselvää että mikä iski... Nyt on kyseessä ihan tavallinen flunssa! Koko meidän poppoo on nyt tässä samassa jamassa.. Ai että on inhottavaa olla ihan tukossa :/ ! Huominen Lappeenrannan reissu voi olla mielenkiintoinen.. Pitää jotkut tupot nenässään varmaan kirmailla siellä kehässä sitten :) ! Toivotaan että olis vähän helpottanut jo huomiseen. Se on positiivista että ei ole ainakaan toistaiseksi kuumetta pukannut...  toivotaan etei tulekkaan.

1399488.jpg

Kauheasti ei ole uutta tapahtunut.. koulutukset on taas ollu vähän vähemmällä.. naksun kanssa kyllä perusjuttuja on edelleen tehty aina jossain välissä :) ! Ai niin.. Tampereella käytiin näyttelyssä ja tuliasina oli Bonolle EH4 mikä oli tosi hyvin koska luokassa oli 12 urosta. Bonon veli Future King oli toista kertaa elämässään näyttelyssä ja oli hienosti ERI2 !! Onnea vielä näin jälkikäteenkin Kingi ja Virpi :) ! Toivotaan että näemme Kingiä näytelmissä tulevaisuudessakin :) ! Kerrassaan upea pakkaus !Ja mikä luonne.. Nam :p! Kuvia ei ikävä kyllä saatu otettua :( ! Utu eli Hanky-Panky ei ollut meillä mukana koska sai silmätulehduksen viikolla ja silmätippojen myötä ei voitu osallistua.. Tää on niin tätä !

Oma lukunsa olisi tosin kertomukset meidän lauman arjesta tällä hetkellä... Jippu ja Nana on juoksullaan ja parhaat päivät... ei varmaan tartte kertoa enempää... :D ! Uusimpana harrastuksena naapureiden ja meidän "iloksi" on Bono ja Jippu keksineet karkailun..että näin. Se mikä oli vielä karmaisevaa kuulla eilen oli että tuosta 2-3km päästä meiltä metsäsätä löytyi eilen miehen ruumis... Oli kuulemma ollut 3-4 päivää ainakin siellä... Huiks! Ja meidän Bono ja Jippu kun karkasivat just sinne päin metsään pari päivää sitten ja tulivat vasta sitten reilun tunnin reissun jälkeen takaisin.. (siis molemmat tekivät privaatti reissut) En halua tietää missä ovat käyneet.. :/ ! Niin ja jäljistä päätellen tässä lähellä taloa on alkanut pyöriä ilveksiä jänöjen perässä... Jipun ja Rion puolesta vähän hirvittää on myönnettävä :/ !

Laittelen tähän touhukuvia viimepäiviltä..

1399486.jpg

Bono ja Arto-Keponen ottavat mittaa.. ja alla Niki-mummo kertoo Jipulle kaapinpaikkaa ;)

1399491.jpg

"Kato enhän mää mitään tässä..."

1399494.jpg

Ja silloin lähdettiin..

1399498.jpg

Niki ajatteli vähän juoksuttaa Jekkua... ja onnistuikin siinä ihan kiitettävästi :) !