Nonnih, nyt se sitten iski tännekin... oikeastaan en tiedä että mikä mutta kipeenä ollaan kuitenkin... :( . Eilen tämä alkoi.. aamulla oli vaan vähän nielu kipeenä ja ajattelin vielä että lähtisin muksujen kanssa raveihin Leppävirralle... Juu eipä tarttenu mennä ei.. Puolen päivän aikaan oli olo jo tyystin eri mitä se oli aamulla.. päänsärkyä.. nenä meni tukkoon.. palelti ja nielu senkun kipeni.. lämpöä ei onneksi varmaan kamalasti ollut.. (meillä ei löytynyt ehjää kuumemittaria..) Illalla ei sitten enää juuri juttua tullutkaan.. kun tuntui niin inhottavalta puhua.. 

Aamulla kun olin vielä ns. voimissani ajattelin olkkarissa vähän treenailla naksun kanssa.. Voi että muutes kannatti :) ! Saatiin Jipun kanssa toooosi hyvät treenit ! Ei tunnu tytsyä juoksut haittaavan :) ! Se jo ymmärtää naksun tarkoituksen ja me saatiin nyt ekan kerran tehtyä SE... niiin... MAAHAN MENO :D ! Tämä parson neiti on nimittäin astetta itseppäisempi ja vielä kun sillä ei ole mitään miellyttämisen haluun viittaavaakaan.. niin kouluttaminen onkin sitten .. Hmmm.. hieman erilaista esim. verrattuna belgin kouluttamiseen :) ! En halua käyttää uusien asioiden opettamisessa mitään "pakotteita" joten kaikki perustuu ns. oivaltamiseen.. nyt ollaan ilmeisesti saatu Jipun kanssa "pää auki" ja se oppii tooooosi nopeasti.. eilen maahan... täänään sitten seiso... jos joka päivä ennättäisi tän kymmenen minuuttia treenata RAUHASSA.. ei menisi kauaakaan kun asiat osattaisiin.. en aio tehdä mitään stressiä itselleni näitten kouluttamisesta.. koulutellaan silloin kun keretään :) !

Eilen ja tänä aamuna otin sitten sulkeisia myös Bonon ja Nanankin kanssa.. hitsi ne tajus nopeesti ton naksun.. JEE ! Hienoja suorituksia molemmilta. Bonolle tuntuu sopivan paikalla olon harjoitteluun tosi hyvin ja siihen vielä kuppi taakse niin kaikki on kasassa :) . Nanan maasta istumaan nousu oli tässä vähän aikaa kadoksissa mutta kylläpä alkoi onnistumaan sekin :) !!

Niin.. varmaan joku ihmetteli jo että jos kipeenä olet niin kuinkas kouluttelit.. Tänään onkin sitten jo ollut huomattavasti parempi olo jo heti aamusta.. Myöhään eilen illalla en oikein tiennyt että mitä kärsisisn syödä.. ajattelin tehdä jäistä mansikkasosetta... ja eikä aikaakaan kun nielun turvotus oli laskenut ja pystyin puhumaan normaalisti :) ! Ihan hyvä että pystyy puhumaan.. Arto on aamuvuorossa joten olisipa ollut kiva yrittää täällä paimentaa meidän lapsosia äänettömästi... niihin ei tuo naksukaan auta :D ! Että sellaista! Viikon päästä oliskin jo tuo Tampereen näytelmä Bonon ja Utun kanssa.. Kiva reissu taas tiedossa ! Siitä sitten voi lukea myöhemmin täältä.