Huh.. Eilinen Juukan reissu veti kyllä mehut kokonaan.. aamulla starttasin Pieksämäeltä klo 7.30 ja kotona oltiin kin sitten vasta illalla 19.45.. Unta ei tarvinnut haikailla..  Mutta kiva oli reissu :) ! Siitä kiitokset matkaseuralle ja näyttelyseuralle :) !

Utu (Hanky-Panky) oli ensimmäisessä näyttelyssään ja oli hienosti jun ERI2 ja PN4 ! Vielä onnittelut Johanna ja Utu :) ! Esiintyminen sujui oikein mallikkaasti.. Noooh.. ehkä juoksemisessa olisi ollut parantamisen varaa... :D ! Meinattiin mennä ihan mukkelismakkelis mutta ei sit kuiteskaan.. nää on näitä vähältä piti juttuja ;) ! Seuraavana Utu onkin Tampereen näyttelyssä mihin Bonokin on ilmoitettu... Toivotaan että tulis Bonolle vähän tuota karvaa ennen sitä :/ !  Lillin (Pyrytuulen Lounatuuli) pentusista Sani - Go-Go Girl oli Pn3 ja sai vara sertin ja mukana oli myös ensimmäisessä näytelmässään Nova - Golden Queen ollen EH4, hyvä tytsyt :) !

Minun ns. "lainakoira" Jekku - länsigöötanmaanpystykorva uros Lumometsän Aeternus Amicus käväisi myös pyörähtämässä kehässä ja oli EH1 ! Tänään otettiin pari kuvaakin herrasta.. ja mun tuurilla kävi niin että kun tultiin takaisin sisälle niin aurinko alkoi paistamaan.. Plaah..  

1339867.jpg

Lumometsän Aeternus Amicus - Jekku

Tässä sitten muita tän aamun tohinoita :D !

1339869.jpg

Jekku ja Jippu kilpajuoksussa.. harmi kun laatu on noin huono..

1339864.jpg

Meidän lauman naiset kilpasilla...

Pieni ja pippurinen Jippu kyllä  pitää omasta osuudestaan huolen... ;) !