Nonnih, taas yksi Vappendaali takana päin.. näin se van menee aika nopeasti..  Tänään käytiin muksujen kanssa koirakentällä agia kattelemassa.. Joo kateltiin vähän sitä sun tätä ja ihan nähtiin Artfuleidenkin suorituksia.. mutta tulokset jäivät laittamatta sen kummemmin mihkään.. Mitään suurempia tulokseia ei tänään tehtailtu vaan enemmänkin tuli sitä kokemuspuolta sitten :) ! Tässä pari Raition Tarun nappaamaa kuvaa tänään kentän touhuista..

1517019.jpg

Harri ja Rölli (Funky and Fast) treenaa puomin alastuloa..

1517014.jpg

Johanna ja Nala (Faithfulf Friend)

Riokin sai tänään viriketoimintaa.. se oli meidän mukana kentällä.. ei se näe eikä kuule juuri mitään, mutta hyvin se varovasti köpitteli nauttien uusista vieraista tuoksuista.. ja osasi vielä jättää "terveiset" muillekin.. tosin jalka ei enää nouse :) !

Uusia tuulia on tiedossa aika paljonkin.. Mm.kotisivut kokevat mullistuksen niin  Sarilla kuin minullakin.. Mahdolliset "ulkomaanvahvistukset".. Huih.. Tää on jännää aikaa.. tulevaisuuden pentusuunnitelmatkin on nyt lyöty lukkoon ja loppukesästä ja syksyllä 2008 odotamme odotettuja Ar´tfulfox´s I- ja J pentuja ! Niistä pian lisää..  !

Jipusta sain tänään napattua pari kuvaa ja löytyipä Kamerasta pari viimeviikkoistakin kuvaa..

1517102.jpg 

Vasemmalta oikealle.. Niki - Jippu - Nana - Jekku

1517116.jpg

Mäntysuopapullolle tuli kuolema...  vapiskaa..

1517109.jpg

Meidän kaunokainen tänään.. On se niin söpötti :) !

Ja lopuksi on vielä pakko laittaa kuva viime viikolta..

1517097.jpg

Hahaa.. Jippu the "huilunsoittaja" pellolla..