Kaikesta sattuuneesta huolimatta kohti kesää ollaan täällä menossa kovasti. Perhe ja koirat pitää huolen ettei pääsee jämähtämään paikoilleen.. ;) ! Tällä viikolla saadaan sitten Rio takaisin kotiin.. kauniissa puisessa uurnassaan. Piti tänään mennä hakemaan, mutta meidän Wilma sairastui ja on kuumeessa ja hurjassa yskässä.. Toivotaan että menee nopsaan ohi.

1590118.jpg 

Perjantaina Indi ja Krista kävivät täällä ja meno olikin sitten koirilla sitä luokkaa että alkoi jo hirvittää onko Indistä kehään menijäksi seuraavana päivänä.. no onneksi koira säilyi ehjänä ja tuloksena Bikini-Indille (Heart´n Soul) Kangasniemeltä Eri1, luokassa oli 2 koiraa :) ! 

Artfuleita oli myös agiliidossa viikonloppuna.. nollia ja voittoja  kuulin tulleen.. Hienoa ! Tarkemmin en tosiaan muista.  Radoilla siis F-tehotrio Nala ja Johanna , Jeni ja Marko ja Rölli ja Harri ! Onnea vaan kaikille !

Ai niin siitä jälkikurssista.. se muutes meni ihan MIELETTÖMÄN hyvin :) ! Mä olin niiiin ylpee tosta Nanasta :) ! Saatiin hyvät eväät millä jatkaa harjoituksia.. Toivottavasti pääsen metsään pian..

Jälkikurssin päätteeksi kävin myös Palle afgaanin 4-vuotis syntkäreitä juhlistamassa ! Meillä on Pallen kanssa yhteistä historiaa.. josta ei tässä sen enempiä.  Hieno mies siitä on tullut.. voi että ! On ne Afgaanit sitten upeita otuksia !!

  1590136.jpg

1590142.jpg

Yllä siis virallisesti Pienenpuiston Palle

Viimoseksi on pakko laittaa kuva meidän "värivirheellisestä" parsonista :D !

1590129.jpg 

Jippu ilmeisesti yritti naamioitua... suuri metsästäjä kun on ;) ! Nää on näitä valkoisen koiran kirouksia ilmeisesti... Aina kun se on käynyt uimassa tai pesty.. se menee ja "kuivaa" itsensä  mihinkäs muuhun kuin HIEKKAAN !!! Mein isot sentäs nurmikkoon.. Mut tää... tää on omaa laatuaan tämä Jippunen :D ! 

Uman (Decent Shadow) juoksua vaan odotellaan alkavaksi... Taitaa tyttö tahallaan pitkittää :D ! Odottavan aika on pitkä.. *huokaus*  Uusia tuulia on luvassa muutenkin.. Stay tuned.. ;)