Tänä viikonloppuna meidän F-pesueesta kuultiin siellä täällä..

Lauantaina Pieksämäen näyttelyssä Ar´tfulfox´s Funny-Moon "Jeni" sai viimeisen sertinsä ollen Rop :) ! Nyt ne sitten on kasassa eikä kaukaa tarttenu hakeakaan.. ;) ! Samassa näytelmässä A.Golden Dream PN2 ja A.Exciting Lady EH, A.Forever Young EH1 ja Fast and Famous H.. Että näin.

 Samana päivänä Oulussa siskolikka Ar´tfulfox´s Faithful Friend " Nala" Tokoili Johannan kanssa PPKY:n Sm-joukkuessa itselleen TK1:n tuloksella 178.5. Hieno juttu :) ! Samaisessa joukkueessa mukana olivat ensikertaa EVL:ssä Taru ja Ar´tfulfox´s Full-Moon "Vala". Tällä kertaa ei tulosta.. Tästä on hyvä jatkaa  :) !

Tänään sitten Tuurissa velikulta Ar´tfulfox´s Fast and Famous "Eppu" kuittasi itselleen viimeisen sertinsä Vsp:n kera! Olipas huikea viikonloppu :) ! 

Viikonloppuna Juniorit Hanky-Panky ja Heart´n Soul pysyivät EH linjalla ja Heartbreaker H. Aikaa... Aikaa.. Ja Aikaa..  ja ehkä vähän karvaakin tarvitaan :D !

Jippukin kävi Pieksämäellä ja Tuurissa pyörähtämässä.. tuloksena Pmk EH2 ja Tuuri EH1 :) ! Pieksämäellä olin itse opettelemassa taas esittämistä.. Ei sen pitäisi olla niin vaikeaa.. mutta.. Noh, Tuurissa Jippu kuitenkin esiintyi superisti !!! Kunnia siitä ei kuulu minulle vaan Iida Vakkurille joka esitti Jipun ensiluokkaisesti  :) ! Taito se on tuokin.. Mää kun vaan näitä isoja.. ööh.. heh.. ISOT kiitokset vielä siitä ! Kylläpä näytti hyvälle :) !