Olipas vauhdikas viikonloppu.. :)

Perjantai päivä meni täysin puutarhahommissa kukkia istutellen .. illasta työporukan kanssa syömään ja lopulta Varkauteen Kristiinan keikalle.. Lauantai aamuna.. en ollut laitanut herätystä itselleni vaan LUOTIN että kyllä lapset herää (niin kuin normaalisti) ennen kahdeksaa.. Toisin kävi. 

Heräsin koirien haukuntaan ja tajusin että nyt se kello on sitten varmasti kahdeksan.. Johannan isä se vaan siellä toi koiria hoitoon niin kuin oli sovittu.. Mahdoin olla muutes räjähtäneen näköinen kun hyökkäsin suoraan sängystä ottamaan Nalaa ja Utua vastaan.. Heh :) ! Naapurissa käväistiin sitten Ylppäreillä ja sitten lopulta illasta tietysti Johanna luona. Samalla vein sitten väsyneet.. mutta onnelliset ;) tytsyt kotiinsa. Sunnuntaina alkoikin aamu sitten leipomisen merkeissä.. Juhlittiin meidän Lassen 7-v. synttäreitä perheen  ja kummien kanssa. Tänään onkin sitten oikea synttääripäivä ja illasta sitten lasten kekkerit :) ! Katsotaan kuinka selvitään.. :)

Huomenna... Huomenna sitten laitetaankin nokka kohti Helsinkiä..  Aiemmin keväällä mainitsemamme ulkomaan vahvistus saapuu suomeen.. Voi että.. kyllä sitä onkin odotettu :) ! Siitä sitten lisää kuvien kera varmaan keskiviikkona.. Voi että.. mitenkähän sitä nyt nukkuu ensiyönä ;)