Kauhia on olevinaan kiire kun ei kerkeä kuulumisiaan kirjoittelemaan.. mut kun ei kerkee niin ei kerkee.. Tää meikäläisen koneella olo kun ei ole niin helppohomma kuin luulla voisi.. On noita "häiriötekijöitä" näääs ;)

Kaikenlaista on taas sattunut ja tapahtunut lähiaikoina.. Odotetuin tapahtuma oli kuitenkin eilen.. Uman ultraus. Ja nyt sitä sitten vaan ODOTELLAAN niitä pentusia :) ! Siellä sykki sytämet ja kaikki ! Ollaan onneksi jo hyvin puolessa välissä raskautta niin odottavan aika ei ole enää kamalan pitkä :) ! Alla sunnuntaina napattu kuva Tokasta (Comback) kun olivat Uman kanssa kyläilemässä meillä. uman sulhosta Zelistä on muutes tullut uusi treenivideo.. http://www.youtube.com/watch?v=SLIrY_RYJzM on säpäkkä kaveri :) ! Tuskin maltan odottaa millaisia pikku Zelejä ja pikku Umia me saadaankaan pentulaatikkoon :) !

1754781.jpg

Heinäkuussa on tullut nähtyä kivasti vähän siellä sun täällä Nanan H-jälkeläisiä joista laittelen tähän pää kuvia.. Lisää kuvia löytyy jossain vaiheessa sitten Ar´tfulfox´s Galleriasta. Kivasti ovat kasvaneet kaikki ja vaikuttavat oikein mukavilta belgianpaimenkoiran aluilta  :) !

1754762.jpg 

Hazzling Beauty - Nasta

1754765.jpg

High-Spirited - Hellu

1754784.jpg

High and Mighty - Nemo 

1754766.jpg

Honey-Bunny - Salka

1754787.jpg

Heartbreaker - Remo

Juups ja sitten on vielä Aivan PAKKO hehkuttaa..

Meidän jengillä oli SUPERUPEE päivä belgien erkkarissa. Hurjastui vaan vielä onnea Sarille Lillin jo toistamiseen nappaamasta erkkarin ROPista ja vielä BIS 2 ! Huikeaa.. sanoisi myös sinisen talon nalle :) ! Järkättiin Piian kanssa Sarille erkkariin piku ylläri.. Ei kerrottu mitään että Piia aikoo ottaa Speedyn mukaan sinne. heh.. se tuli kyllä Sarille täytenä yllärinä :D ! Se on ikyllä aikamoinen tapaus tuo Speedy.. Tarkempia tuloksia Ar´tfulfox´s blogista täältä : http://artfulfox.vuodatus.net/

1754773.jpg

Quite Quick Lover Z Kovarny - Speedy

Kuopion näyttelyssä sitten ollaankin seuraavissa koitoksissa.. Tosin itse olen taas siellä vain juoksuhommissa. Onneksi en ole ilmoittanut koiria.. Nää täällä on aivan bikineissään ;) !

Ai niin.. meidän Jippu on nyt sitten virallisesti aloittanut agilityn :) ! Itse en sitä treenaa vaan toimin apuohjaajana silloin kun tavitsee. Viime viikolla oli ekat treenit ja meni ihan kivasti, mitä nyt tytsy oli jostain syystä ihan kuin "haaaleassa vedessä". Voi olla että tuleva juoksu ja kuumuus vähän syö intoa... tai sitten ei.. mene ja tiedä näistä.. Jos nyt huomenna en juoksuta Jippua aamulla ennen treeniä..heh.. sekin saattoi väsyttää vielä vimeksi.. Jippua ohjaa Ihalaisen Tarja joka on kisannut omilla parsoneillaan menestyksekkäästi. Toivotaan että tyttöjen yhteistyö pelaa :) !