Joo, se on nyt sitten niin että tänään alkaapi se viimeinen odotusviikko :) !

Tuleva äitee on voinut toosi hyvin ja ottaa rennosti eläväisen masunsa kanssa.. Juuh.. Pakko sanoa eläväisen.. taitaavat treenata jo juoksua siellä tunnelissaan.. heh. Näyttää ihan kuin masu "kuplisi" :D ! Päiviä tänään siis 57 ja kaikki edelleen hyvin :) ! Massu on jo laskeutunut "lähtökuoppaansa" ja sivusta katsottuna näyttääkin ihan siltä että se olisi nielaissut jättimäisen vesimelonin tai kurpitsan joka roikottaa vatsaa.. :) ! Reetta kävi täällä pe-la  yökylässä moikkaamassa mammaa ja jälleennäkeminen oli hauskaa katseltavaa.. Niin paljon oli Umalla "kerrottavaa" Reetalle :) !

1828705.jpg 

Tässä äsken napattu kuva mammasta..

Ai niin.. Minä sitten menin ja ostin tänne kotiin meille pari agiestettä.. ja agikeinun :) ! Yhdistys myi vanhoja agiestetitään "pois salta"-tyyliin ja tartuin  heti edulliseen tarjoukseen. Keinu maksoi vaivaiset 50 euroa.. että ei kannattanut enää jättää ostamatta. Nyt kun kerran Bono ja Jippu ovat aloitelleet agin saloja niin tehostuu niidenkin treenaus jonkin verran :) ! 

Että sellaista.. Seuraavaan kertaan sitten taas :) ! 

** 18.8 Ihan pakko kertoa... Tänään tuli ihan sellainen olo että on saatava tietää miten iso Umppiksen masu on... koska meidän koirilla ei nyt ihan näin valtavaa vielä ole ollut.. Otin mittanauhan ja mittasin massun ympärysmitan..  Umalla ei siis ole  ns. ylimääräistä missään... ja lukemaksi sain 85cm.. !! Heh.. Että silleen sitten.. :)