Kauniista syyssäästä intoutuneena piti ihan lähteä uudistamaan blogin ilmettä.. löysin tällaisen ja ihastuin heti :) ! Niiiiin syksyä, niiin syksyä.. :) ! Osasin jopa ihan itse vaihtaa taustan... heh ! En todellakaan ole mikään ATK-ihme.. Joten onnistumisen riemu on suuri ;) !

1946715.jpg 

Pennut nauttivat myös välillä niin kirpakastakin syyssäästä.. Aamulla ei jää täällä epäselväksi kenellekään ketkä haluavat ulos ;) ! Alla sunnuntaina otettuja viisiviikkoiskuvia... Onpahan sekin tässä tullut todettua.. että ei ole sitten ihan helpoimmasta päästä olevia hommia tämä pentujen kuvaaminen.. Mutta onneksi eletään digiajassa... :D !

Muutama tomera narttupentu etsii vielä aktiivista kotia !! Luovutus vk 41 alk.

1946778.jpg  1946780.jpg

                  I´m so Zealous                                                              I´m so Vigorous

1946783.jpg  1946785.jpg

                       I´m so Furious                                                          I´m so Crazy

1946788.jpg     1946798.jpg

                         I´m so Perfect                                               I´m so Unique

1946803.jpg  1946807.jpg

                     I´m so Decent                                                           I´m so Wild

Tänään oli pennuilla oikein häiriöidenhäiriöitä.. Loka-auto ja roska-auto sattuivat tulemaan juuri samaan aikaan meille. Siinä olikin sitten vaikka mitä ryminää,kolinaa ja sihinää sun muuta ääntä tarjolla. Oli ihan pakko mennä seuraamaan mitä pentuaitauksessa tapahtuu.. Ja sain vain todeta.. että leikki jatkui entiseen malliin :) . Välillä saattoi jokunen pää kääntyä katsomaan äänten suuntaan pari kertaa sen enempiä asiaa kuitenkaan ihmettelemättä ! Loka-auton kuljettaja ei voinut vastustaa pikku karvakasoja nähtyään ne, vaan tuli sitten tervehtimään ja kuvailemaan hetkeksi nassukoita ! Oikeita hurmureita koko sakki :) !