Hieman on ollut yhteyksien kanssa onglemia niin on tämä uutisointi vähän heikkoa.. Ja kaiken kruunaa vielä se, että nyt alkaa näppäimistö hurjimaan kanssa.. Ei auta kuin painella uusimaan kalustoa kauppaan :/ !

Joka tapauksessa.. Pentulaatikkoon kuuluu hyvää... kaikki voivat hienosti ja meno kovenee päivä päivältä.. Nyt maistellaan uusia makuja ja ulkoillaan joka päivä. Eilen illalla kun käytiin pihalla venähti reissu tuntiin.. koska pienokaiset nukahtivat Uman imetyksen päätteeksi.. En sitten hennonnut niitä alkaa nostelemaan kun niin sikeästi siinä koisivat tyytyväisinä :) ! Turkkia näillä on ihan kiitettävästi niin ei tartte ainakaan pelätä että palentuvat :D !

1912737.jpg

 Tuo Uman vaalea kauneuspilkku tuli luun hautaamisreissun tuloksena.. :D

1912756.jpg

Kiven luona I´m so Furious ja vieressään velipoika I´m so Vigorous ja aidan luona istuu I´m so Wild

1912766.jpg

Älkää vaan kysykö kuka on kuka.. ;)

1912776.jpg

 vas. I´m So Unique ja oik. I´m so Wild

Niin siis tosiaan täällähän vietettiin ne nimiäiset silloin perjantaina.. Tällaisia niistä sitten tuli..

Naiset ensin.. I´m so Decent, I´m so Perfect, I´m so Unique, I´m so Crazy, I´m so Wild Ja sitten poijjaat... I´m so Zealous, I´m so Furious, I´m so Vigorous

Että sellaiset :) ! Lauantaina oltiin kouluttelemassa maastossa koiria kollinjoen koirakämpällä. Kiitokset vielä tätäkin kautta kaikille mukana olijoille !! Oli taas kiva nähdä ja touhuta yhdessä :) ! Koirat suoriutuivat mainiosti niin jäljellä kuin hakuruudussakin :) ! Tästä on hyvä jatkaa!!!

Maija koirineen kävi sunnuntaina pentuja lääpöttämässä :) ! Siinä sitten päivän päätteeksi treenasivat Iman(Dusky Duchess) ja Remon(Heartbreaker) kanssa Agilityäkin. Treenien jälkeen olikin koirien varmasti mukava koisia koko kotimatka Tampereelle. Niin ja Tokka-pappakin (Comeback) sai hypätä esteen ja parikin Maijan kanssa.. Sillä oli silminnähden mukavaa :) !

1912867.jpg

Maijan ja Remon tyylinäyte.. Hoplaa...

1912868.jpg

Ja Irrrrtiii... ;)

Uusia kuvia pennuista luvassa pian..