..mutta silti jalat visusti maassa :) !

Pakko kertoa jotain eilisistä tunnelmista... Yririn eilen jo tulla illasta tänne kirjoittelemaan mutta jotain palvelinvirhettä ilmoitti... Noh, ehkä ihan hyvä niin.. Nyt on into laantunut jo hieman! Asiaan siis.. Eilen tämä tyttö sitten osallistua pläjäytti Nanan kanssa Pieksämäellä MÖLLI PK-kokeeseen. (epävirallinen ns. harjoituskoe)  

Ja kyllä kannatti.. Juu.. ei  me täydellisiä oltu.. mutta olen ihan mielettömän tyytyväinen Nana suorituksiin :) !!!! Osaamattomuus ja virheet tulivat esiin juuri niissä asioissa mitä ei olla treenattu vielä kunnolla..ts juuri ollenkaan.. Tottiksessa hyppynoudoissa, luovutukset.. heh.. nan kyllä yllätti täysin kun oli niin kuumakallena.. se ei ole koskaan purrut ja heitellyt kapulaa noin.. heh.. oli itselläkin jo pokan pitämistä siinä.. :D . Sitten maastossa esineellä luovutus.. mitä ei olla vielä treenattu.. ruudussa meni muuten aikaaa 25s.. Ja mää oon niin ylpee :D !!! Hyvä Nana!! janalla sitten hapuiltiin.. olisi saanut mennä suoraviivaisemmin (treenin puute näkyi) mutta nosti hienosti oikean jäljen ja siitä se sitten lähti.. Voi että.. se meni NIIIIN hienosti koko jäljen.. ihan kuin juna tunnelissa.. But (there is allways a but).. ne kepit.. Ainoa keppi minkä se ilmaisi oli 6 keppi ja senkin se ilmaisi vain seisomalla ja katsomalla keppiä.. WTF ??? Yhden kepin näin itse kun koira veti niin kauniisti nenämaassa sen yli noteeraamatta millään lailla sitää.. :D Noh.. on nyt ymmärrettävä koiraa.. Treenin puute näkyi tässäkin.. ja meillä oli ekaa kertaa ns. vieraat kepit.. Yksin treenaus siis kostautuu näin.. :/ mutta tiedetäänpähän nyt mistä jatkaa :) ! Muuten siis oli kerrassaan upeaa jäljestystä Nanalta kulmineen päivineen.. hirvenjäljetkään ei saaneet sitä herpaantumaan :) ! Hyvä hyvä !

Ai että mikä tästä tekee niiiiin exrtaordinerya..

No se, että on ilo huomata vaikka minulla ei ole ollut aikaa panostaa todella koirien kouluttamiseen viime aikoina.. (lue parina vuotena) On treenien laatu kuitenkin paikannut niiden puutetta !! Nyt vaan tarttee sellaisen tiiviin parikuukautisen.. niin saadaan Nana ensi kesänä kokeisiin.. jälkeä ei juuri kerkeä enää treenaamaan.. mutta esteet ja luovutukset ym. on hiottava kuntoon talven aikana :) !

Eikä siinä vielä kaikki..  Esineruutua odotellessa tottistelin siinä sitten Bononkin kanssa ja tuntui sekin esittävän parastaan.. Tiivistä seuraamista.. nopeita maahan menoja... :) ! Niin.. ei se määrä. vaan se laatu edelleen :) !! Joskohan me Bonon kanssa ensi vuonna päästäisi edes siihen Bh-kokeeseen.. heh ! Jälki on Bonon kanssa ihan  hyvällä mallilla kypsymässä.

Uma oli tullut myös Pieksämäelle  ja annoin tuossa kotikentällä tehotreeniä Umalle ja Reetalle.. ja hyvältä näyttää !! On se vaan niin helppoa tehdä kun ei virta lopu kesken :) !  Ensi kevään sitten siihen Bh:seen ja sitten... Noh.. yksi askel kerrallaan :) ! Kameraakin viriteltiin jotta saataisiin "äksönkuvia".. Mutta se sanoi sopparinsa irti kylmässä säässä kun akkukin oli heikolla hapella.. Että niitä toiste sitten.

Nyt en sano enää sanaakaan.. Taidan jäädä vielä leijumaan tähän hyvänolon tunteeseen vielä vähäksi aikaa.. ;)