...Onko siitä muka nyt sitten niiiin kauan kun viimeksi...  

Että näin.. johan sitä ollaankin oltu horroksessa..  

Tästä lähtien tämä ns. entinen Team Ar´tfulfox´s blogi onkin nyt sitten Parson pulinat. Löytyypähän sitten helpommin ne "omat" uutiset ja suunnitelmat rotukohtaisesti. Belgi pulinat ovatkin sitten tuolla missä on aina olleetkin oikeastaan.

Syksyllä kaikesta nettihiljaisuudesta huolimatta oltiin koiratouhussa mukana. Pidettiin parsoneitten kanssa pentutapaaminen.. johon osallistui KAIKKI  ! Siis aivan superia että kaikki pentuset pääsivät ppaikan päälle ! Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja aktiivisuudestanne. Kuvia tapahtumasta voi käydä ihastelemassa täällä:  

http://picasaweb.google.com/Artfulfoxs/ParsonAPennut#

Pentutapaamisessahan oltiin koko sakki Jäppilässä keinoluolilla ja jokainen pääsi kokeilemaan miltä se luola tuntuu ja mille kettu haisee  . Jippu äiti oli myös nohevana touhuissa mukana ja näytti lopussa lapsukaisille kuinka homma toimii .   Arctic Angel - Nene ja Adventurer - Elmeri olivat kyllä kuin jo "vanhoja"tekijöitä" ja syttyivät asialle oikein todenteolla. Oli oikein mukavaa katseltavaa ja kuunneltavaa kaikkinensa. Saatiin hyvää videomatskua aikaan. Nenen ja Elmerin porukka onkin nyt sitten käyneet jo toistamiseen luolilla.. toisella kertaa Ristiinassa ja homma toimii . Katsotaan nyt mitä tämä parivalkakko kehittelee tänä vuonna. Jippu ja Tytti ovat myös suuntaamassa luoliille päin kunhan kerkiää treenit vaan järjestää. Ei ole ihan helppoa löytää sopivaa viikonloppua niin että se sopii monelle ihmiselle yhtäaikaa.

Terveysrintamalta.. Jippu kävi marraskuun lopulla silmäpeilissä ja sai jälleen kerran terveen paperit. Arctic Angel kävi silmä ja polvitarkastuksessa joulukuussa ja sai myös terveen paperit. nyt alkaakin olla hyvä aika tutkituttaa pentusia.. Vink vink vaan niille jotka eivät ole vielä tutkimuksissa käyneet    ! Muutoin "valtakunnassa" kaikki hyvin.

Jippu ja Tytti kävivät myös marraskuussa Jyväskylässä näytelmissä ja tuloksilla Jipe: ERI1 PN3 ja VACA, Tytti: EH3 Hienoa tytsyt.

Jippu kävi myös syksylä luonnetestissä pyörähtämässä hyväksytysti pisteillä 174 ja laukausvarma.

Näillä pikapäivityksillä sitten seuraavaan kertaan !

 

Oikein mukavaa alkanutta vuotta kaikille karvoihin katsomatta !!!