Olipas mukavata jälleen kerran..  lauantaina Tervukehässä.. sunnuntaina Parsonkehässä.. molemmista saatiin mukavasti tuloksia  !

Sanna ja Tytti odottelemassa kehän alkua

Tosiaankin Juvalle kävi tänäaamuna jälleen tie ja meillehän oli muuttunut tuomariksi Pirjo Aaltonen.. joka oli ihan  hyvä juttu.. Olin nimittäin typeryyksissäni ilmoittanyt tytöt kahtena peräkkäienä viikonloppuna samalle tuomarille...  juuu-u.. enpä olis uskonut että näin voi käydä... mytta hyvin näköjään voi   . Nooh.. pelissä sattuu mutta siis meille tällä kertaa onneksi tuli tuomarin muutos .

Juvalla kävi niin että Beleriad Chadny eli Jippu - Jipe - Jipetti oli ensimmäisen kerran käyttöluokassa ja oli ainokaisena käyttiksenä ERI.. SA:ta ei tullut tällä kertaa.. Mutta sitten Beleriad Kourtney Love -Tytti - Pyttinen - Spydis..  rakkailla lapsilla on monta nimeä..  oli hienosti AVO ERI1 PN2 ja SERT !!! Upeeta mahtavaa hienoa jee !!! Onnea Sannalle vielä kotiin ja kiitokset mukavasta näyttelypäivästä   !!!  Tältä homma näytti kehän laidalta..

Johanna ja Tyttti ja tuomari Pirjo Aaltonen

Spydis posettaa..

Jipetti Tuomarin "kynsissä"

Jipen posetukset..

Pentusuunitelmat siirtyivät tulevaisuuteen.. Seuraavaksi pentuja on suunnittelilla Beleriad Kourtney Lovelle seuraavasta juoksusta mikä ajoittuu aikalailla joulukuulle. Kevätpentuja siis...  Jippunen mahd.  kesä 2012.  Syksyllä mennään siis silmäpeiliin mikä tietysti varmistaa pentusuunnitelmat. Jipulle suunniteltu pentue ei nyt ajankohdaltaan olisi sattunut hyvään aikaan. Aloitti nimittäin juoksunsa sitten odotettua aiemmin..  No mutta tuleehan näitä.. ei passaa ressailla pikkuasioitten takia .  Sulhoja olen mietiskellyt  ja nyt onkin hyvin aikaa käydä tutustumassa livenä koiriin. 

Ai niin.. Nenen eli Ar´tfulfox´s Arctic Angelin oli aikomus osallistua tänä viikonloppuna ekaa kertaa LUT A -kokeeseen.. Mutta helteen vuoksi Reetta päätti jättää kokeen väliin tällä kertaa.. Loistopäätös ! Kokeita tulee ja kokeita menee.. täytyy sanoa että en itsekkään olisi kovin halukas menemään kapeaan n +35C ilmastointiputkeen missä ei ilma kulje (tämä siis vastaava kuin koira menisi putkeen ketulle) ja koira kun on vielä niin pöllö otus.. että se ei aina vietin viemänä tajua parastaan.. Huh huh... Ajatuskin saa hikoilemaan  . Eli Nenen luolailut siirtyvät syksymmälle  ! Ensiviikonloppuna suuntaammekin sitten Jipen ja Tytin kanssa Hyvinkäälle katsomaan mitä Diana Fenton on mieltä tytsyistä.